Navštíveno 2118x

zdarek lidi....mam tento zesilovač a stala se mi chyba... kdyz se zapne... tak proste sviti .. vsechno v pohode ani nejde do PROTECT ... ale proste nehraje.. nevi nekdo co s tim ?! je mi ho lito je to dobry zesilovac.. tak bych ho rad mel zase funkcni... diky za rady

je to by bylo super.. a nevis na kolik by to asi vyslo cca ?! jako aby me to nevyslo draz nez novy zesilovač
dokud to nerozeberu,tak tezko rict,zalezi zda je KO zdroj ci konec ci neco jineho,nicmene predbezny odhad do litru urcite
posly a uvidis piwoj ti to vcas rekne,musi nejdrive zjistit co tam odeslo.-)
dobra tedy.... tak ja ti to kdyztak po vyplate poslu ;-) zatim diky.. .a este se chcu zeptat.. mam woofer MAGNAT XTC 380 .... a chtel bych vedet jestli woofer VIBE Blackair II 15" .. zahraje lip nez ten magnat ?! co vy na to ? :)
ok,pak se tedy ozvi
s tim reprem nevim,neznam ani jeden
pavel 528 : jasne jasne ozvu se ;-) diky moc....... jinak nikdo jiny nevi nic ?! s tim reprem ?! :)
nikdo nevi ?! ohledne toho woofru
Šťoural jsem se netem abych něco zjistil o tom zesíku. Pokud jsem byl úspěšný, tak by to měl být 1kanál o výkonu 75 rms @ 4ohm a 150 rms @ 2ohm. Pokud chceš víc dělat tuc tuc, tak začni zesíkem.
party_boy: no ja tenhle zesilovac nemam na to XTCcko :) to si mylsim ze by ani neutahl kdyz to ma RMS myslim 350Watu... tohle mam na zadni komponenty.. ale nejak mi odesel.. snad se to opravi :) .... ale ptam se na ty woofry... prave ktery by byl lepsi ?! VIBE nebo MAGNAT ?! ten magnat nehraje spatne.. ale chci vyzkouset neco silnejsiho ;-)