Navštíveno 2308x

Potreboval by som vediet kto to uz vyskusal, v BR alebo v uzv. ozvucnici. Ci to staci na doplnenie prednych stredobasov. Chcem nieco pod pristrojovku s co najmensou ozvučnicou.
citlivost 83,4dB/1m - to přeci nemůže hrát:-D

04.10.2009, 13:52 |
jute frantobmw: Písal som Ti na icq.
Franto,
AudioDevelopment w-800-neo
uzavreta v 10-12L na odporucanie S. Sailera
mozes pocut u mna :-)
miso-m ma to JL, spytaj sa jeho priamo...
Ruffrider: papier znesie vsetko :-(
Phase Aliante 10Si. Cca. 11L.
noclue dik, to AD-cko zahra aj hlboko? Miso to este nema vyskusane :) V JL ma chytilo to ze potrebuje len 10L BR ozvucnicu s dlhsim natrubkom, neviem ako by to zahralo...
Phase asi nie, uz aj DA su skoro prilis neutralne nechcem to este zvysovat... :)
mam to downfire, spodky mi nechybaju a na sem-tam negrov to tiez staci...
Aliante má případně v autě ivls.
jj u ivls-a som to pocul, s focalmi to bolo ok ale DA su uplne ine. nehovoriac o tom ze 10" tak lahko nezozenies.
Inac som to vcera odmeral a vyslo mi 16,5 litrov cistych takze by som tam mohol supnut aj 10w3 do uzavrenky...
noclue co znamena downfire ?
Kdyby náhodou, ale možná už je pryč:
[ Link ] Ať máš nad čím přemýšlet :-))
ještě ho mám doma, zamluvil si ho kamarád a nějak se nevyjadřuje kdy si ho vezme.. nakonec možná zůstane u mě :-) stejně za něj zatím nemám adekvátní náhradu..
Také mi tu leží už rok, ale zbavovat se ho nebudu. Problém je ta adekvátní náhrada.
Franto ak das 10W3 do 15L tak to nebude prinos, nepojde to dole. Ten reprak aby dobre hral potrebuje box okolo 25L, ja osobne ho mam v 26L Skor tam daj tu 8W3

07.10.2009, 21:42 |
mendo | Upraveno: 2009-10-07 21:43:20
Aliante 10si 11-13L closed a parada, ide pekne hlboko a pritom stiha Elate