Navštíveno 1687x

05.10.2009, 12:39 |
Vonox Zdravim mam tento zesik a slapal doted vpohode nez jsem prodal subwoofer a koupil novy... kabely do subwoofru od zesilovace lezeli v kufru volne a zesik byl zaply protoze byl pripojen i na zadni repro .. no a kdyz sem chtel pripojit novy sub tak to neslo ... na zesiku jsou dve ledky PWR a PTR ... normalne ma svitit PWR zeleně ale sviti to PTR cerveně .. pojistky jsem zkousel .. nvm cim to muze byt asi doslo tema kabelama v kufru jak byli volne ke stkratu nvm jsem na toto lama poradi nekdo jak to rozchodit ?
no skoro jiste se ti zkratovaly ty vyvody pro sw odesly konce techto techto kanalu ,takze oprava nutna
mohu opravit
kontakt
[ Link ]
aspon vis pro priste,že máš kabely zaizolovat:-)
nebo spis kabely odpojit uplne :)

05.10.2009, 13:13 |
Vonox jeejej tak pro priste vim :) jinak jsem z chomutova a do prahy stim jezdit nechci jen tak na kolik vyjde oprava ? aby to nebylo drazsi nez raci koupit jinej zesik :(
posta neni problem..
odhad 500-800
pro příště odpojovat úplně kabely je kravina. Od toho máš u baterky pojistkové pouzdro, z kterého po dobu nepřítomnosti zesilovače, případně při montáži pojistku prostě vyjmeš. Je to desetisekundová záležitost a mnohdy ušetří i několik tisíc.. :-)
Revilo: myslim že snažší způsob, je odpojení remote :)
myslím, že odpojení remote ti nic neřeší.. zkus si to u sebe v autě, odpoj remote a potom si škrtni napájecím kabelem o kostru zesilovače..
budu se těšit na objednávku nového zesilovače, nebo minimálně pojistek.. :-)))
revilo: to se mi stalo, sem chuděrku baterku použil jak svářečku (jelikož ja vůl zbrklostí neodpojil komplet mínus), a zesák to přežil všechno v pohodě, jen měl trochu očouzený napájecí terminály :D
jinak když má přeci vedený kabely + a - do zesiku, tak jsou v něm ukončený, nikde se neváli a když se zesilovač nesepne remotem, tak výstupovýma kabelama muže šmejdit po sobě jak chce a nic se neděje :)

06.10.2009, 08:35 |
Vonox jo hosi ja koukal na pojistky zesiku .. na tu pojistku u baterky sem nekoukal odpoledne se na to kouknu .. treba to je jen pojistka u baterky v tom pouzdre ? :)ale asi ne co zbytecny nadeje :)))
Revilohifi.cz ale ja mel na mysli odpojit reprokabel!!! kterej mu vedl k subu.naco odpojovat zbytek kdyz stejne ma na nem dalsi repro??? vzdyt ten mu udelal problem, a ti co to nepochopily asi neumi cist co resi
taky si myslim,ze to ostatni nepochopili...proste ma 4kanal a 2kanaly do mustku a na ty nezmustkovany chcel hrat dal i bez pripojenyho subu,tedy stacilo odpojit kabely k subu a nic by se nestalo,pokud by odpojil pojistku,tak by jaksi nehral vubec..o))))
no a ted nehraje tady..o))
v kazdym pripade ta pojistka u baterky podle me KO nebude... je to v zesiku...
jj, omluva, špatně jsem si to přečetl..

08.10.2009, 17:13 |
Vonox tak uz je opraven ... nechal jsem to u nas v jirkove opravit , odnesly to 2 koncaky a napajení rekl si 1200 ... nevim jestli to je dobra cena nebo ne ale aspon uz hraju .. a za 1200 bych 4 kanal 2x250 rms na 4ohmy nesehnal asi nikdy sem rad ze mi mi slouzi dal :)
aniz bych videl co bylo KO,tak si myslim,ze cena vysoko,ale to je tvuj boj..o)))