Navštíveno 2079x

Koupil jsem tenhle zesík
[ Link ] a zajímá mě jestli by se to nechalo dát do můstku i když to na něm neni napsaný. Díky. (názory že Shark je na h* znam, tak je tu nechci ;-))

06.10.2009, 22:36 |
ruffrider | Upraveno: 2009-10-06 22:36:47
nepůjde, shoří
BTW je to šrot a hodí se akorát do popelnice, vyhozený peníze
Když mi někdo nabídne něco jinýha za pětikilo, tak to klidně vemu a tohle koupí zas někdo jinej :-D
Takže přes tohle hnát buď plato a nebo dvojcívkovej sub...
jedna možnost lepší než druhá:-)) Hele sub na to určitě žádnej nedávej, ten zesik nad tím nebude mít žádnou kontrolu a bude to jenom bučet, a ne hrát. Příště si radš přišetři nějaký $$$ a kup pořádný železo.
neblbni ma to par wattu. tusim ze tu nekdo parkrat resil tema zeslabovaca bylo tam tohle zmineno:)
Sakra, nějak jsem přehlídnul že to nemá filtr pro sub, takže pude určitě pryč, nebo to je ten poťák "Input level" ?
to ti sub neda. Ver lidem tady. Rozeber to a uvidis ze v tom je par soucastek:D
Udělali jste mi "radost", ale aspoň znam pravdu :-D, takže zbavit se toho co nejdřív to pude :-D
A teď to tady budu bombardovat s otázkama na různý zesíky :-D abych zase nekoupil prodlužovák na kabely v hliníkový krabici :-D

06.10.2009, 23:37 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-10-06 23:39:23
Mám tu Signat RAM 3 Mark II, cena 2000Kč.
[ Link ] Naměřený výkon by měl být 2x175W a můstek 540W.
Takhle drahej mi nevnutíte, mam strop tak těch 700,-
kup si dozadu ovaly treba autotek pac zesik v tehle cene no nevim
Vzadu mam ovály, neptejte se jaký
[ Link ] :-D ale hraje to dost dobře na to že to krmim SENCORem, fakt věřte ale to auto hraje hodně dobře na to co v tom je pochopitelně. Jestli se někdy mihnu na nějakym srazu, tak klidně předvedu a budete se divit co polský noname dokážou! Akorát jak to člověk pořád poslouchá, tak ho to nějak otupí a chce víc, hlavně doplnit silný basy i když tohle je taky slyšet ven.
neříkej 2x, bo tě výsměch nemine... :-)
neber to jako urazku ale ze hrajou tyhle veci a ze hrajou kvalitne ti neverim. co nejaky video?
hm ja si nedovolim rict ze me to hraje dobre asi zmenim znacky
Tak až budeš na srazu tak si poslechni jak to vypadá když něco dobře hraje.
Tak je jasný že na ground zero to nemá, ale za ty prachy jsem čekal nějaký chrchlátka a má to celkem slušnej zvuk. Video mě už taky napadlo, ale nemam to na co natočit, jedině mužu zkusit foťák, ale tam si nejsem jistej mikrofonem jestli to pobere a telefonem to nemá cenu ani zkoušet. Schválně se poptam po pořádný kameře ;-)
Jasný že když to postavím vedle kámoše co je v hudbě za 20k tak je to něco jinýho, ale sám se divil co ty srandy dokážou.
No hlavně že ti to dělá radost;-)
Teď si udeřil hlavičku na hřebíček :-D
A za prachy co bych dal do hudby si radši udělam rozvody :-D
no skoda neco k tomuto psat..DD
Takže jsi právě ušetřil za upgrade.
anthan: hraje dobre? jak to muzes vedet? slysel si nekdy neco lepsiho?.... jako Piwoj

07.10.2009, 17:23 |
Cenda tady je zase veselo :-))))
kup si radsi lepsi radio a vykasli se na zes. Ten Signat za 2t je hodne dobra nabidka, ale za 700 nekoupis nic, co by za ty penize stalo - to se radsi o vikendu povesel.
no parada to číst:D ason sem zabil půl hodky a hodinu sem se válel po zemi:D
cenda: tak tak :D
střel ho na aukru, jako hyper super giga zesilovač s brutálním výkonem a lidi se o něj poperou ;)))