Navštíveno 1930x

cus,potrebuji poradit jake radio poridit stavim auto do komponentu helix a nevim zda koupit clarion 958 nebo pioneer 88Rs2...
probehlo tu uz dost debat ohledne srovnani techto dvou HU, staci hledat.. napr:
[ Link ] Jsem take pro Cla
co takhle alpine 9835rb ??????
Kup P88rs je to bomba stroj a taky jednoduche rychle ovladani.Zvuk na me pusobi otevrene a neagresivne.Mam ho a spokojenost velka.Proste bomba za dobre penize:o)
tak kuci uz jsem koupil clariona
doufam ze na me konkurence nebude nastvana:D
Za mě palec nahoru... :) (i když mám pio)

09.10.2009, 14:27 |
macek udelal jsi dobre
Nerikam ze pio je spatny ja jsem mel taky drive pio a s clarionem nemam zatim zadne skusenosti ale uz jsem si s nim dneska hral.

09.10.2009, 20:07 |
frantobmw | Upraveno: 2009-10-09 20:11:10
Ta ista tema DOBRE-NEDOBRE. Toto je absolutne relativna vec. Kazdy si lahko napise "dobre" alebo opacne, a ani si nezamysli na co to píše. Jedno radio ma X vlastnosti, ake su moznosti nastavenia, pouzite suciastky, charakter zvuku, atd. Neskusený laik sem napíše, aby dostal odpoved na svoju otazku, ale na taketo otazky neexistuje jasna odpoved, lebo pre jednu osobu je pio "dobre" a pre Y clarion. A kedze ani on sam nevie do ktorej skupiny patrí (keby vedel tak sem nenapíše tento prispevok), ako viete vy posudiť čo by mu lepšie vyhovovalo. Čest výnimkám!
Z mojej strany odpoved na tvoju otazku znie jednoducho ale je to najučinnejšie, skúšat, skúšat, a skúšať. Kúpil si clariona, ok. Si spokojný? Ak áno, vybral si si dobre, ak nie, niet co riešiť. Autohifi je vlastne o tomto o neustale vymyslani a vymienaní komponentov, kým si nenajdeme tú "najlepsiu" hi-fi zostavu PRE SEBA! A tieto posledne dve slova su najdolezitejsie.
Mel jsem oba a Clarion me o chlup vic presvedcil i kdyz oba jsou hodne dobry (temer srovnatelny radia). Designove je Pioneer podle me mnohem hezci a decentnejsi nez "kolotocarsky" barevny clarion. Skoda toho designu, byt jako pincek tak by nemel nejmensi chybu. Byl bych schopny se vratit zpet k Pioneeru, protoze se mi libi aniz bych "tolik" tratil na zvuku. Osobni nazor.
Ja jsem spokojeny,clariona jse mel moznost slyset u svacinky v aute akorat nizsi tridu.Zvuk me u nej celkem prekvapil.akorat ze vzhledove bylo stare a nelibylo se mi proto jsem volil 958 zvukove jeste o tridu vyz a libi se mi a ted muzu rict ze jsem spokojenej.