Navštíveno 2659x

kup starší, za to lepší, sleduj místní bazar, dají se tam koupit solidní kousky, tohle, co jsi vyjmenoval není moc dobrá koupě...doporučuji Helix Deep blue 12, perfektní sub za ty peníze

07.10.2009, 15:38 |
Bucci já bych nic z toho nevybral....
takže jako dave... nebo naopak koupit tady v bazaru třeba novej woofer a bednu postavit (takhle sem to řešil já a za ty prachy max spokojenost) - kdybych to kupoval udělaný, vysypal bych 2x tolik...
kdyz uz tak
[ Link ] ... za ty penize nehraje spatne

07.10.2009, 18:57 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2009-10-07 18:59:39
co máš za zesilovač? Nebo ten budeš vybírat až potom, co vybereš sub?
Jinak jsem pro Helix Dark Blue 12. Hodně dobrý subwoofer, a ty 3 stovky přes se 100% vyplatí připlatit si. Lze aplikovat jak do uzavřené, tak do bassreflexu. Poradí si prakticky s každým stylem hudby.
Více info zde:
[ Link ]
Byly mi doporučeny woofry: SPECTRON SP-08 , SPECTRON SP-S110XS, Spectron SP-S112XS, Spectron SP-R112BR, Spectron SP-S110BP , Spectron SP-O112, Spectron SPC300Z , AXTON AB20, AXTON AB25, BULL AUDIO ESW-12.
Jinak mám zesilovač Rockford Fosgate Punch P325.1 - výkon RMS (4ohm) 175W, výkon RMS (2ohm) 325W. Tak sháním nějaký nejvhodnější subwoofer k tomuto zesilovači. Taktéž by mě zajímalo, jestli bych měl při zapojení této aparatury použít kapacitor. Mám doma jeden 1F kapacitor, tak bych jej využil. Mohli by jste mi prosím poradit, který z daných wooferů si vybrat? V autě bude nejčastěji poslouchána taneční hudba, house,hip-hop. Tohle by asi taky trošku mělo ukázat, pro který woofer se rozhodnout.
Předem děkuji za Vaše cenné rady!

08.10.2009, 08:19 |
Bucci na tohle kapik nepotřebuješ (dle mýho názoru) každopádně Dark Blue je fakt super volba...
osobne bych vybiral v techto 3:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] nejlepsi pomer cena/kvalita ma dle meho nazoru prvni Infinity - hodne prijemny basak za dobre penize
kapacitor na tohle vazne neni potreba kdyz mas rozumnou kabelaz
OKej,kapacitor vynechám. A poradili byjste mi, který z mnou výše uvedených subwooferů zvolit?Chci koupt už kompletní bednu, protože nemám čas se ještě starat o ozvučnici apod.
z tveho vyberu,bych volil magnata.
kicker18? neco jsem prehlidl? kde vidis magnata? :-O

08.10.2009, 23:01 |
Pete_K | Upraveno: 2009-10-08 23:01:44
Vzhledem k jeho zesiku by se vykonove spis hodil ten Bull Audio, nebo pak vybrat nejakou dvoucivku 4+4ohmy okolo 300-350 RMS
Helix je overena klasika..