Navštíveno 1986x

07.10.2009, 22:06 |
Komba Už v předchozím dotaze jsem se na to ptal,ale moc jsem nepochodil,takže jsem hledal trochu sám.
Našel jsem tento přehrávač
[ Link ] a k tomu tento monitor
[ Link ] .U monitoru se píše že je s kabelama tudíž už nebude problém propojit s přehrávačem že nebo mi bude ještě něco chybět?
Díky za rady a případné návrhy v podobné cennové relaci,čau
takhle budes potrebovat audio/video signalovej kabel jeste - ten jaksi nedavaj a to z duvody potrebne delky pro tebe a kvality tohoto kabelu

09.10.2009, 00:15 |
Komba A kolik stojí takový kabílek,dejme tomu tři metry?
Jinak komponenty by do sebe šly dobře?

09.10.2009, 17:44 |
Frenkie | Upraveno: 2009-10-09 17:46:21
koukni sem
[ Link ] nevo
[ Link ] , pokud by byl zajem, cena u me -5%
jinac sestava se k sobe hodi bez problemu
monitor me pri dane cene prekvapil kvalitou obrazu
samozrejmne ze monitor i dany prehravac umim
sorry,že se do toho motám.....ale velmi pochybuji že má ten přehrávač koncové zesilovače a tudíž nevydá sám o sobě žádný zvuk.Je to doplněk k již zabudované audiosoustavě,přes AUX IN autorádia.
Vycházím z nadpisu tvého topicu,že hledáš...autorádio...pokud ti ale jde jen o obraz bez zvuku je tahle kombinace slušná.
Já používám tyhle:
[ Link ] a monitor případně také Hifonics.
Nebo můžu nabídnout bazarový přehrávač s DVB-T tunerem s ještě roční zárukou
[ Link ] za 2500,-

10.10.2009, 10:42 |
Komba AHC Liberec:jak tedy řikáš že zvuk to nevydá žádný,tudíž bych to nemohl použít zároveň na přehrávání hudby?Ale když bych ještě přes aux,připojil ke stávajícímu rádiu,tak bude všechno vyhovující?
Díky za tip a to první rádio se mi moc líbí,je dobrý že má USB vstup.
AUTOHIFICENTRUM Liberec ted asik budu za blbce ale nejsou ty pristroje stejny?
jinac mas a podle meho nemas pravdu - pac muze audio RCA pripojit na zesilovac a muze hrat .... jasny nema to ISO audio vystup,ale to jsem myslel ze vi a ze s tim pocita.
podle toho jsem vychazel ze muze pouzit Audio/video RCA kabel a z krabicky(blakboxu monitoru) vyvede audio vystup na zesilovac

10.10.2009, 13:27 |
Komba Frenkie ještě m ito přelož do češtiny a bude to ok:D...né víš co já moc hifi nehovim,proto se ptám jak to půjde.
Jinak ty rádia máš asi pravdu že budou podobný na pohled.
Komba takze jsem o tom hodil rec s AUTOHIFICENTRUM Liberec po ICQ a ten dietz a DD jsou uplne stejne :)
jinac souhlas s AUTOHIFICENTRUM Liberec ohledne pripojeni pac sem nebral v potaz vyslednou kvalitu zvuku zapojeni, tudiz je lepsi reseni pripojit vystup zvuku z DVD do autoradia
Ohledne monitoru Hifonics - ten ma audio/video vstup ze dvou zdroju do tzv. blackboxu a potom jeden audio/video vystup a vystup na pripojeni monitoru - jestli chces nafotim

10.10.2009, 19:51 |
Komba Ale víc se mi tedy líbila nabídka AHC Liberec.Takže rádio bych nechal,snad má to propojení co potřebuju,dokoupím kabel plus monitor a mohl bych propojit co....ale tedy budu potřebovat ještě kabel navíc na propojení mezi přehrávačema
Komba....a co máš ted v autě? ..a jak to máš propojené? do jakého to je auta?
Možná se dá vymyslet úplně jiná varianta,tohle je zbytečně "složité" a výsledek by tě mohl i zklamat. Když budeš chtít,napiš mi maila na info@autohificentrum.com