Navštíveno 2090x

Se moc nesměj, přijede na EMMA a všechny podělá :)

09.10.2009, 10:02 |
JoPi Koukám další Aukrovák a Tuzzink repro Shark :-)
Znám osobně jednoho, hele, my si tady z toho děláme srandu, ale někteří tomu věří. Bavil sem se s jedním kamarádem svý kámošky u piva a borec říká: "Tak sem ti na aukru koupil sabvůfr a k tomu zesilovač, čoveče 900 wattů to má! a představ si, že nový to stálo prej 30tisíc a já to koupil za pět. Ten co to prodával tomu asi nerozumněl. A je to super, protože k tomu bylo napájení od zapalovače."
Po delší diskuzi došlo na to, že je to jakási tuba Sumacher (stará drbka od Magnatu) a k tomu zesilovač, na kterým není npaspaný nic víc, než 900 Watt max.
A pak se divme těmto inzerátům :)
Nechapu proc to tu nekdo porad dava ty sracky na sedacky?To je jina generace.Kazdy ma svuj styl!Jednou jsem tu prodaval woofr a borec mi psal ze to je smecko a jak jsem se kouknul do jeho profilu tak mi to stacilo:o)
Taky to znam kamos zas ze schani "sabufren" nejdriv me napadl ze mysli asi fen ale pak mi to doslo nebo hlasky typu subvooter tak tomu rikal kamose ucitel.
Jo pak si teda koupil tubu z aukra a misto 30 tam byl udelanej krouzek a nejaka neznackova 20 basak 200W rms do 8ohm a na inzeratu psal 500w rms