Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kabel Usb k Pioneer DEH-50UB

o Navštíveno 3671x o
o 09.10.2009, 18:19 | vesnican
Zdravím...
Sehnal jsem si rádio Pioneer DEH-50UB a chybí mi k němu kabel USB od rádia...nevíte někdo, kde bych ho mohl sehnat? Nebo jestli se někomu doma neválí?

Díky:)

foto k příspěvku  od vesnican

o 10.10.2009, 13:33 | ruffrider
Basys CZ - autorizovaný dovozce Pioneer pro čr(teda pokud je na tom nějakej nestandartní konektor, klasický usb koupíš v pc prodejnách)

[ Link ]
o 11.10.2009, 10:45 | vesnican
No dle mě to neni standartní konektor na usb...viz foto:(
Jinak díky za odkaz..:)

o 11.10.2009, 14:50 | ruffrider
já jsem zadek toho rádia neviděl tak jsem nevěděl co tam kouká:-) Jinak NZ
o 13.10.2009, 21:58 | vesnican
A náhodou nemáte někdo schema,jak by se normalní kabel usb dal laicky připíchnout na ten konektor?? Mě tak napadlo....to spáchat takhle:(
o 29.10.2009, 09:18 | vesnican
Opravdu nikdo neví jak spáchat ten usb kabel ?? Nechce se mi za kabílek dávat 890Kč.....:( Zkoušel jsem na to jít s měřákem, ale nic jsem nevykoumal:( Z 5 kontaktů na 4 (usb)...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3892 sekund.