Navštíveno 2030x

ahoj kamoš má problém s hudbou píská mu podle otáček..nevíte jak udělat aby to nepískalo?
Ty jo pořád dokola skus VYHLEDAVANI je to vpravo nahoře
altík, kostra, blbě natažený kabeli je toho mnoho. řeší se to tu skoro furt
Klidně to muže být i zesíkem.. Já zkoušel vše, ale píská to stále.. Když dám zesík do jiného auta tak to dělá taky.. Takže bych to sváděl na něj..
tak když si to skoušel vše, tak proč se tady tak ptáš? si mě říc rovnou co vše si udělal
2 Monička: Sorry blbě sem se kouknul, myslel sem že to psal Luthor.
monicka: prectl sis hlavne to PODLE OTACEK? :) zde je problem myslim jasny...
Midnite: Super, tak at sem chytřejší tak to tu napiš.. Nějak nechápu proč si to tak již neučinil..!?
když něco bzučí,bruní, píská, tak je problém s kostrou...
jinak midnite to nenapsal schválně, ať se naučíte používat funkci vyhledávání, rěsí se tu to furt dokola. někdy se teda najdou ořechy a ty se pak řeší....
Bladzej: Když to jde podle otáčet tak by mohlo být i slabé napájení..!?

12.10.2009, 12:06 |
DaveX Kukni na kostry, jestli máš všechny dosedací plochy správně očištěné. Nejlée to je něčím oškrábat nebo osmirkovat. Jinak pokud taháš jen + od baterky tak taky nezapomeň ukostřit baterku. Já mám napájecí 35qm + 10qm a pořád mi něco nejelo. Nasral jsem se a baterku jsem ukostříl 70qm kabelem. Od té doby mám klid.

12.10.2009, 20:07 |
Bladzej | Upraveno: 2009-10-12 20:09:20
Monik: ne!! to by ti zes zkresloval a dlouho nepřežil! je to rušení signálu (RCA kabely) co jde do zesu.
už jsem to tu jednou psal. mám homemade (tec presision high-end)signály a ukostřil jsem je na obou stranách(v konektoru: signálová žíla a kostřící oplet)- všechno šumělo brumlalo i bez natočeného motoru, předělal jsem je ukostřené na jedné straně, u rádia - zase všechno brumělo šumělo. celou tu dobu jsem měl rádio venku z kastliku položené na sedače, tudíš rádio nebylo kostřené, tak jsem nechal radio na sedače a kabílkem jsem jentak zkusil propojit kastli radia s kovovou plochou v autě- přestalo vše. když jsem pak chtěl popojet, nahodil jsem motor a podle otáček to začalo pískat- toto dělá vždycky ALTERNÁTOR!!! tak jsem ukostřil signály u i zesiku a přestalo vše- už jen pěkný zvuk bez jediného rušení....
jinak mam téměř jako Dave: tahnutý 35qmm do distribučáku z něj 35 do Atlase a 10 do MXB, kostra vpředu 50qmm

13.10.2009, 14:46 |
Luthor | Upraveno: 2009-10-13 14:47:36
díky řeknu mu to a snad...
jinak vyhledávač znam jen jsem nevěděl jak to do něj mám napsat(jak to nazvat)..