Navštíveno 2572x

zdravím vás máte někdo toto v autě?jak je to z přijmem atd?
já jsem DVB-T tuner namontoval zrovna při instalaci rádia a stropáku.V LBC mám příjem i uvnitř v dílně,ale prozatím pouze CT1+2+4+24 ostatní ještě z Ještědu nevysílaj a příjem OK i za jízdy. Nad Libercem chytnu i cca 20 německých stanic.Po cestě mezi LBC-PHA-BRNO jsou úseky kde to funguje dobře,ale spíš se signál ztrácí.PHA funguje bezvadně...Brno také.
Beru to spíš jako vhodný doplněk...však se ten signál bude zlepšovat.
Jinak je to DVB-T neznačkové (2 antény + 20 dB zisk)..cena 5500,-

5500 to je cena za komplet??vypada to solidně teda povim
5500,- je cena za DVB-T tuner (kouzelná krabička + IR čidlo + dálkáč + 2x anténa + kabeláž)
Mel jsem nekolik DVBT tuneru. Ty nejlevnejsi (cca od 1500) nedoporucuju. Jsou jednokanalove a prijem spatny. Pokud pouzijes 2kanalovy DVBT tuner s aktivni antenou, tak ve mestech nebyva problem. V praze to chodi celkem bez problemu. Po Lounech mi to za jizdy vypadava. Mezi Lounama a Prahou je to mrtvy. Je to fakt doplnek ale prijemny. Kdyz uz delas nejaky multimedia, tak k tomu proste DVBT patri :). Momentalne pouzivam DVBT od Alpine.
A ktery by jste volili tento zmiňovaný nebo toto?
[ Link ]
Na prijem je to podobny. Mel jsem obadva. Alpina ma trosku lepsi ten tuner ale v radu cca 10%. Zalezi ale na tom co mas za radio. Pokud mas Alpinu, tak pak bych nepremyslel a vzal alpinu, pak muzes tuner ovladat radiem. U Asuky musis mit dalkovy ovladani a musis nekam vytahnout cidlo na DO.
no pravě mam Alpinu Iva D10r a mam na ni i ipoda a je to luxusni že se da ovladat radiem!!!a jak je to zapojeno přes ai-net??
nn nejde pres Ai-net. Je to propojeny AV kabelem a ovladani je pres 2 kabely (rem IN a out).
aha to je fajn protože ai net umě je už obsazen!! a jak jsem si všimnul k tuneru musim dokoupit ještě antenu?
ano, nebo koupis primo zvyhodneny balicek i s antenama. Odpovidal jsem ti i na ICQ ale uz tam nejsi.
jakou maš tedy cenu baličku i s antenama? ja tam jednou jsem nejsem
hele..a umí ta Alpina automatické přelaďování? Myšleno přeskakovat mezi vysílači...ne automaticky vyhledávat programy...
Alpina jako co radijko nebo dvb-t?
Automaticy preadovani neumi. Jedinej tuner co znam, terej to umi je tento:
[ Link ]
a to jenom na tuneru cytaš jen ty zminovane programy? i třeba jak auto stojí
Tu otazku jsem nepochopil. Kdyztak napis na icq.
no autohificentrum psal že chyta programy CT1+2+4+24 neni to malo?
To kolik chytnes programu zalezi na prijmu (sile signalu). Pokud ma jakykoliv tuner dostatek signalu, tak chytne vse co nabizi danej vysilac.
to je mi jasny ale nechci byt sklamany když koupim alpinu za 9 tis a pojedou mi tam jen 4 kanyly viz na hoře
a kolik ti jde kanalu doma na TV?
no celkem dost očko,nova nova cinema,barandov tv, tak je možne že to v autě taky naladim??? sralo by mě kdych dal 9K za tuner a chtnul tam jen CT24
a proc bys to nemel v aute naladit? Pokud pojedes pres Louny, tak ti ukazu jak funguje. Autohificentrum psal: "prozatím pouze CT1+2+4+24 ostatní ještě z Ještědu nevysílaj". Takze plati co jsem napsal. Pokud to vysilac vysila, tak neni duvod proc by si to nechat. Takze pokud to chytnes doma, tak to chytnes i v aute. Pokud budes stat, tak urcite bez problemu. Pokud pojedes, tak tam pak zalezi na sile signalu.
jsem pravě měl obavy že to bude horší v autě
Muze a nemusi. To zalezi co mas za komponenty. Pokud mas doma obycejnou pokojovou antenu a v aute 2kanalovy tuner s aktivnima antenama, tak bude v aute lepsi prijem. Pokud budes mit doma na strese nejakou dobrou smerovou antenu a pripadne se zesilovacem (i kdyz u DVBT neni vzdy zesilovac vyhra) tak bude prijem lepsi doma.
pravě doma je obýč. stara anténa a tv s vestavěnym DVBT jak je pěké počasí tak jede toho dost a jak je škaredě tak o 2 kanaly min a u te alipny jsou aktivní anteny?
Ano u ty alpiny jsou 2 aktivni anteny napajene primo tunerem. Tak kup domu smerovou antenu pro UHF pasmo a urcite bude zlepseni.