Navštíveno 2367x

Ahoj všem , mam dilema . Mám zesilovač Crunch 4200i zmůstkovaný a na něm subwofer Hifonics zx 1254 . Jak mi řekl Luda 551 (moc mu děkuji , za výpočet ozvučnice)tak je zesilovač na ten subwofer slabý .Myslím si , že levnější by bylo koupit jiný subwofer , jaký by jste mi doporučily na tento zesilovač .
lepší by bylo koupit další zesik - monoblok, 4 kanál nechat pouze na repro ( časem na aktiv). kolik bys chtěl investovat?
jak Bladzej... podle me je zakladni otazka kolik chces investovat... podle toho bych resil zmeny a vymeny
Chce to 2ch, nebo mono, které disponuje výkonem přes 500W RMS na 4ohmy.
Určitě bych na něj mohl doporučit například tento akční ESX
[ Link ] 550W RMS v můstku mu bude stačit..
Revilo:stacil by prozatim ten ESX na sonica 10???
Díky za názory ,zatím právě nevím kolik dám stranou peněz , protože teď řeším komplet interiér a nevím kolik mi zůstane. Proto jsem přemýšlel spíš vyměnit ten subwofer. Kupoval bych ho až na jaře , ale chci vědět dopředu jaký subwofer by jste doporučily na tento zesilovač , kvůli velikosti ozvučnice , abych jí připravil a potáhnul dopředu a pak jen usadil subwofer.Luda 551 mi na ten Hifonics vypočítal 20l uzavřenku.Tak buď tam nechám tenhle a uvidím jak zahraje, nebo udělám jinou podle toho jaký mi doporučíte , klidně 12", možná i 10"by stačilo . Do uzavřenky protože poslouchám převážně Rock a Heavy metal a chci to spíš na kvalitu . Díky a omlouvám se , že jsem se tak rozepsal . Vepředu mám Morel tempo 6 jestly to ovlivní výsledný zvuk a rádio je Alpine 9884i.
Kicker: pokud by jsi to měl na normální hraní, tak to není špatná volba. Samozřejmě ale Sonic je pěkný žrout, který snese i kilowatu, což asi víme oba.

12.10.2009, 12:13 |
Jujk0 | Upraveno: 2009-10-12 12:13:43
Mám tiež tento repro, a je to nenásytník. Mám k nemu Z2200 a je to myslím len tak tak... Chcelo by to asi dva kúsky a nejaký monoblok s 1200-1400RMS/2ohm a bolo by to možno akurát s troškou rezervy :))
Ja bych bral ten Signat
[ Link ] Za dvojku super cena a hlavne je to kvalita. Mel jsem ho a vykon tam opravdu je. Namereno ma neco malo pres pul kW v mustku.
Díky , zkusil jsem mu napsat , ten odkaz mi tam nejede .
Mazda: j to je dobrej zesák za tu cenu. k tomu odkazu že ti nejede na ampsgut, tak je to tim, respective pozoruje, že ty stránky jdou postupně do prd**e
[ Link ]
Tak ten zasilovač už není ,má někdo jiný nápad?
Omlouvám se , že to znovu otevírám , ale může mi někdo doporučit nějaký subwofer který má odzkoušený a hodí se k zesilovači Crunch MXB 4200i do uzavřenky na rock a metal(přesné a čisté basy)může být jak 12" tak 10" nechám na vás co mi doporučíte + vhodnou velikost(litráž)boxu . Chci samostatný subwofer , box si budu dělat sám na míru do auta . Děkuji moc.
Dával jsem přesně k podobným účelům na stejný zesilovač do uzavřenky Helix P10 Precision a super..
[ Link ] Kdyby jsi měl zájem, máme skladem, když tak i jeho většího brášku, mohli bychom ihned odeslat.. :-)