Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SUBWOOFER EYEBRYD YT12

o Navštíveno 1846x o
o 12.10.2009, 12:05 | j.iceman
SUBWOOFER EYEBRYD YT12

Vážení Příznivci Autohifi zádám vás o názory na tento subwoofer Sám o této firmě moc často slýchám ale névím zda je fše pravda proto vás touto cestou žádám o názory..
Jedná se o SUBWOOFER EYEBRYD YT12

12" Suwoofer Eyebrid YT12 , 1000 / 750 Wrms, AL - Koš, Policarbon membrána, Impedance 2 x 4 Ohm 4 Ohm, 63 mm civka.

foto k příspěvku  od j.iceman

o 12.10.2009, 22:27 | Milhauzz
Nevím jak teď, ale měl jsem jeden woofer od eyebryd. Byl to desetipalec v uzavřený ozvučnici. Prodejce mi tenkrát na malou citlivost říkal, že je to dobře, protože hraje, až se pořádně nakrmí. Podotýkám že ozvučnice byla jeho výroby. 200 watt málo, 300 watt začal vyluzovat zvuky, 400 watt byl konečně slyšet a 500watt se mu už nelíbilo. Nehrál a nehrál a nehrál :(

Nerad vzpomínám na tu dobu, když sem ho dovezl se vší slábou do Brna a smálo se mi tolik lidí, co sem to koupil za blbost ...

Radím ti, vyvaruj se týhle značčce. Hezkej design a obšitý závěs membrány NEHRAJÍ !
o 13.10.2009, 16:18 | SilverGhost
Pokud byla ozvučnice jeho výroby, pak mohl být problém v ní, ne?
Já tuhle značku prodávám, takže těžko můžu být objektivní, ale nikdy jsme s ní problém neměli a všichni zákazníci byli spokojení. Takže asi tak.
o 14.10.2009, 11:13 | j.iceman
Děkuji za ohlasy ale chce to víc :-( at se rozhodnu

o 15.10.2009, 19:36 | Fiku
mám tyhle dva,jeden mam doma a druhej používám a supr:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3488 sekund.