Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > doporučte SW k zesíku

o Navštíveno 2073x o
o 12.10.2009, 12:35 | Levi
Chtěl bych nějaký doporučení vhodnýho wooferu k zesíku PYLE PLM 403 [ Link ]

Mám představu, že na dva kanály připojím přední kompa a zbejvající 2 kanály bych hodil do můstku a připojil woofer. Nejde mi moc o tlak, ale spíš o kvalitu a doplnění basový složky.
Chtěl bych udělat uzavřenku aby šla do zástavby do kufru. Bedna by neměla bejt velká.
Mám zatim nějaký favority, ale rád si nechám poradit... Cena by měla bejt nekde kolem 2, 3 tisíc.

Na tyhle jsem zatím koukal:
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

o 12.10.2009, 13:02 | Radeggast
Moje doporučení: [ Link ] ... Na doplnění basů super...
o 12.10.2009, 15:05 | Monička
Uvažoval sem o stejném jak ti dal Radegast.. Trošku sem i slyšel, takže jasná volba.. Na to doplnění fakt ideální..
o 12.10.2009, 20:19 | CarMedia.cz
Já jsem pro rockforda. Jinak bych ti rozšířil ještě obzory o DLS W310D. Na to, že má psaných 120W RMS, tak hraje opravdu fantasticky..
[ Link ]
o 13.10.2009, 19:17 | CarMedia.cz
Jen pro info, dnes jsme hodili do akce U-Dimension JR 1004 SW :-) [ Link ]
o 13.10.2009, 19:23 | Midnite
souhlasim s Revilem ohledne W310D.. poustel jsem do nej 170w rms a paradni..
o 14.10.2009, 14:16 | prohifi.cz
ja bych hlasoval pro tuto novinku:
[ Link ]
o 18.10.2009, 00:48 | Levi
Tak jsem začal přemejšlet nad bednou na ten woofer. Začal jsem to lepit z kartonovejch krabic pro představu jak to asi tak bude vypadat.
A teď si nejsem úplně jistej, jestli je to to pravý ořechový. Ta bedna by mohla vypadat asi nějak takhle. Plánuju zvednout podlahu, proto ta rovná část na spodku bedny. Do podlahy přijde zesík. Ale vrtá mi hlavou jedna věc. Co udělat uby to vypadalo ještě líp pohledově. Aby to bylo bez mezer od stěn. Napadlo mě buďto udělat před to ještě jednu přední desku která bude vyřezaná přesně podle původního polstrování (teď je vyndaný), nebo reprák povysadit ještě víc dopředu podložkama a celou tu bednu zepředu zalaminovat.
Už takhle je ta bedna dost složitá. Samý skosení a tak. Nechci si přidělávat moc práce, ale zas nechci aby to vypadalo debilně. Tak jestli někdo máte nějakej nápad jak nejlíp na to....sem s nim...

foto k příspěvku  od Levi

o 18.10.2009, 00:49 | Levi
sorry za blbou kvalitu...je to focený mobilem a v garáži je zima jak v ruským filmu, tak se mi třásly ruce :)

foto k příspěvku  od Levi

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.