Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Potah

o Navštíveno 2036x o
o 12.10.2009, 20:48 | ELmartyn
Ale přece jen na poprvé bych radši nějakou odbornou pomoc.

o 12.10.2009, 20:49 | ELmartyn
o 12.10.2009, 23:28 | rover (WoodTech)
Se ozvy nejak to pořešíme:-)
o 13.10.2009, 16:14 | Levi
Chtěl bych řešit potáhnutí zástavky audia v kufru, ale nechci tam klasickej potah z koberce. Mám představu, že by to mohlo bejt něco jako z mikroplyše ve světle modrej barvě. Nemáte někdo tucha kde něco takovýho sehnat??
o 13.10.2009, 18:04 | C.A.R.L.O.S.
mnooo tak tohle by se hodilo i me...nevi nekdo o necem???..
o 13.10.2009, 20:17 | rover (WoodTech)
Metrovy textil??
o 15.10.2009, 17:28 | Levi
To je krásná odpověď, ale moc mě neuspokojila. Čekal jsem spíš něco praktickýho. Můžu jít samo do látek a hledat něco jako mikroplyš, ale zas určitě nebudou mít barvu jakou bych třeba chtěl, takže to budou objednávat, teda pokud vůbec budou něco takovýho mít. No a ve výsledku za to dam s jejich marží víc než kdybych to objednal z netu.
Takže jsem spíš chtěl vědět jesti už někdo něco podobnýo nedělal, kde to sehnal, popřípadě nějaký linky a tak......určitě tu někdo potahoval něco jinýho než jen koberec nebo koženku...co?
o 15.10.2009, 17:38 | rover (WoodTech)
Hele to ja radsi zajdu do obchodu mrknu na vzorky osaham si to a vyberu si.než to koupit na netu a nakonec jina barva a podobně. No a nakonec nekupujes toho 10metrů takže jejich marže ti pokrije poštovný. Tak to vydím já.:-)
o 18.10.2009, 11:34 | filip146
a co flock?
o 18.10.2009, 12:05 | Levi
filip: nic moc o tom nevim, tak jsem zkusil střýčka Googla a co jsem tak pochytil, tak to asi doma neudělam. Je to nějaký nanášení nejakejch vláken na cokoli. Ale to se asi nedá udělat doma. Teda pokud se to nedá koupit jako látka na metráž, ale to sem nikde nenašel.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.