Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > AIV pojistkové pouzdro

o Navštíveno 1803x o
o 13.10.2009, 21:08 | kostelda125
Zdravim mam dotaz koupil jsem pojistkové pouzdro AIV 650415 přesně: [ Link ] Zajímalo by mě do kolika měří ampérmetr. Díky

o 14.10.2009, 13:36 | j.iceman
podle těch šíří prívodních kabelů bych to typoval tak na 180A víc bych se bál ale tak ladsky 200A snese možná i víc zaleží jakym systémem to měří.. to je to hlavní... pokud je tam nakej měřící odpor tak to bude málo ale pokud je tam halův člen tak je to nejspíš jedno....
o 14.10.2009, 13:36 | j.iceman
podle těch šíří prívodních kabelů bych to typoval tak na 180A víc bych se bál ale tak ladsky 200A snese možná i víc zaleží jakym systémem to měří.. to je to hlavní... pokud je tam nakej měřící odpor tak to bude málo ale pokud je tam halův člen tak je to nejspíš jedno....
o 14.10.2009, 14:59 | CarMedia.cz
Je to do 150A, [ Link ] v dotazech máš ověřenou odpověď..
Kdyby jsi měl zájem, máme jeden kousek skladem, mohli bychom hned odeslat..
o 16.10.2009, 11:00 | j.iceman
Je to tak jak řiká Revo Omlouvám se za můj odhad...
o 19.10.2009, 18:21 | kostelda125
tak to pouzdro je zajimavý na to aby svítil displej tak se musí sepnout mínusem ze kterého ja pak drůhý měřící pól takže když to chce někdo tahat z spínače na kufru tak to nemusí bejt uplně přesný tak já jsem tam dal relátko.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3048 sekund.