Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > oldschool audio art-co to je za konektor?

o Navštíveno 2131x o
o 16.10.2009, 19:57 | trueno
Ahoj, před nedávnem jsem na aukru ukořistil tento muzejní kousek ,je to Audio art 240.4XE ,problém je že původní majitel dal protikusy k tomuto reprokonektoru sešrotovat s autem a já nevim kde je tedˇzískat a předělat to na čokoládu je až poslední možnost......
Nevíte kde ,kdo nebo z čeho by se to dalo sehnat?
Já mám tušení že už jsem to taky někde viděl ale nezpomínám si kde........

foto k příspěvku  od trueno

o 16.10.2009, 19:58 | trueno

foto k příspěvku  od trueno

o 16.10.2009, 20:02 | Bladzej
mno nevim zda-li bude pasovat, ale z PC zdroje 4pin
o 16.10.2009, 20:07 | vypuk
Bladzej má pravdu, akorát ty konektory jsou na jednom pinu zkosené, tak otázka, jak budou do tohoto pasovat, ale není problém to trošku poupravit šmirglem nebo nožíkem :)
o 16.10.2009, 20:29 | trueno
No jo !Tam sem musel něco podobnýho vidět! :-)
Dík kluci. zeptám se někoho kdo dělá do pc jestli je nemá
o 16.10.2009, 21:27 | Bladzej
z tvé fotky neviem poznat jak maji konektory udělané stěny zásuvek, takové zkosení v rohu jednotlivého "políčka"
přikládám jak vypadá konektor u ATX zdroje

foto k příspěvku  od Bladzej

o 17.10.2009, 11:38 | trueno
Ano ,tak má asi vypadat ten protikus ,akorát ty zkosený políčka nejsou do kříže ale jsou dvě ve spodní řadě což by se dalo snadno upravit ,na netu píšou že se to jmenuje konektor p4 atx(4pin),redukce s nim stojej asi dvacku :-),super
o 17.10.2009, 20:23 | france | Upraveno: 2009-10-17 20:31:47
a je ej vyaukrovanej zesik)
normálka konektory na repro, to klidne napinuj
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.5841 sekund.