Navštíveno 2931x

Zdravím
potřeboval bych vyřešit nějaký aparát do mojeho nového auta. Je tam navigace MMI, vestavěné radio, které bych chtěl nechat.
Pro začátek bych chtěl koupit nějaké kompoše a napojit je na stavající radio, poradí mi někdo jestli je to vůbec možné napojit a jestli to zvuk vylepší. V případě že ano, tak poradit s výběrem komponentů.
Pozdějich bych uvažoval i o subwooferu, zesilovači atd.
Děkuji všem za rady

Ještě jsem zapomnel dodat, že tam není system Bose. Jen origo audio, to mi moc nevyhovuje.
..myslím ze bude dost dulezity vedet v jaky cenove relaci a zda ty kompoše planujes do budoucna povesit na zesik..
Určitě na zesák do budoucna, ale zatim bych je chtěl zapojit jen na radio.
V cenově relaci tak do tří tisíc, ani nevím jestli se tam vlezou 16ky
do 3tisic i s tlumenim co?
origo audio ti nevyhovuje?A6 hraje jako.....,lepsi system zapojeni a rozlozeni audia jsem neslysel a zvuk je dobry je tam 3.pasmo 16ky se tam vejdou tlumit to nemusis ale chci videt jaky sezenes repro na to origo radio protoze hosi z D to maj velice dobre vymyslene
Určitě tři tisíce bez tlumení, tlumit to ani nechci. Možná se vyšplhám na pětku, hlavně mě zajímalo jestli to vůbec jde zapojit
sory za OT ale chválím výběr vozu, být tebo pokud nemáš nyní peníze počkej si než naspoříš a pak tam dej něco pořádného jetá muzika se blbě prodává takže nevyhodíš toliko peněz z okna, raději něco pořádného třeba za 3 měsíce spoření než nyní srágoru se kterou nebudeš stejně spokojenej pak znova a znova a znova, nejednou zjistíš že máš plnou krabici nevyhovujících věcí za šílený peníze a nemáš je komu prodat. Moje osobní zkušenost je taková.

19.10.2009, 12:30 |
PAULI Dobrá volba, máš to hezký... :-))
sorry, ale podla mna menit tie repra za nejake za 2-3 t. je ako tam dat miesto povodnych kozenych sedaciek z feldy
- urcite to nebbude len tak ako na klasickom radiu, ale podla mna je zbytocne sprtat do toho ked nechces nieco poriadne
jj suhlasim s nazormi ostatnych...nez tam dat sragory za tri-5 tisíc a jeste k tomu je povesit na rejdijo,to radej nejak zkousni a chvili to vydrz,pak tam dej nejaky jiny 3-pasmo,nejlepe v aktivu,zesilovace jsou u toho samozrejmostí..pak budes s vysledkem spokojeny.. Ps:na tovarensky tlumení bych nespolehal,na normalni podminky je ok,ale pri poslechu hudby zalezi na kazdem negativnim vlivu..:-)
Jo tlumeni je zaklad.Bez tlumeni to je jak plechovka a origo repraky jsou urcite lepsi nez ty za tech 3.5 tis.Radeji pockat na neco poradneho.A kdyz takove krasne auto tak at to za to stoji.
Tak mi poradte něco pořádného do takového auta od JL Audio nebo Alpine
Co do audin proboha montujou za měniče, že přehrajou kompa kolem 3-5litrů?? Já o tom dost pochybuju. Ale souhlasim s potřebou zesilovače, to rozhodně.
Ale je fakt, že by bylo lepší dát nejdřív ty prachy do tlumení. To by pak zahrály i ty origo.
No ono taková A4 z 2005 taky nehraje vůbec zle. V týhle cenový kategorii, by tak akorát s trochou štěstí vytloukl klín klínem.