Navštíveno 2896x

17.10.2009, 22:27 |
Cudl Zdravim. Chtěl bych poradit jaké repro do Fabie, ale abych nemusel nic upravovat a v zadu bych chtěl 10cm koaxialy. Předem děkuji za odpověď
kolik penez??Chces neco co je nadupane a nebo jen tak na poslechnuti??

17.10.2009, 22:39 |
Cudl tak ty přední tak do 2000 korun a ty zadni do 1000 a bude to pohánět jen radio Sony CDX-GT410U ... a aby to hralo lip než ty origo papíráky
No a co tak ovaly v zadu?Mala nahrada za woofr
Do predu bych dal toto
[ Link ] slysel jsem a muzu rict ze jsou v pohode.Toto jsem montoval do renaulta clio vcera a muzu jen doporucit za danou cenu.Basova slozka dobra.
[ Link ]
Koaxialni reproduktory nedoporucuji ale kdyz uz tak bych sel do toho
[ Link ] ma je svagr a hrajou docela nahlas a dobre.
D-door velmi dobra volba repro pro dane auto, ale zajima me kam je narve - kompa se mu do dveri nevejdou - mala montazni hloubka max 55mm :)
dozadu bych dal bud koaxy 100mm Autotek A42CX pokud do origo ulozeni, nebo aby byly lepsi basy tak ovaly 6x9" Autotek A693TX a kompa s malou montazni hloubkou Crunch GP 6.2C (48mm) ale bohuzel cena uz je vys.
Frenkie ty ground zera mu tam vlezou a jak jsem psal ovaly dozadu lepsi nez koaxi..Ja doporucuji to co jsem slysel nebo nekomu daval do auta.Nebudu mu neco doporucovat co jsem neslysel a ani nevidel.

18.10.2009, 09:40 |
Cudl tak našel jsem doprředu tohle AUTOTEK A6.2C ale nevim jestli by ty 2mm hloubky nečemu překážaly.... A dozadu sem myslel tohle AUTOTEK A42CX ... Co vy na to ???
do fabie idealni powerbass s6c vlezou se bez uprav
pokudsi udela krouzky tak i 62mm da, ale pod tapecak vic uz ne
pokud neco hlubsiho tak jedine takhle
[ Link ]

18.10.2009, 12:26 |
Cudl kral007 a co si myslis o tech co sem tu rekl ty AUTOTEK A6.2C a AUTOTEK A42CX ?????
autotek hodnotit nebudu, nikdy jsem je neslysel, nikdy jsem je nemel v ruce, v tyhle cene je vsecho hodne poodbne, vyrazne rozdily asi nepostrehnes
ale treba ty PB S6c stoji tusim 2.370,-Kc a maji 25mm hedvabne vysky, zvukove good

18.10.2009, 13:02 |
Cudl hmm ale nevim jestli ta viska pujde do tech drzaku ve dverich tam jsou tusim vetsi nebo ne ???
musis koupit jeste plastovy krouzky pod repro, nebo si je udelat z MDF, vyska 35mm pokud si dobre pamatuju

18.10.2009, 13:28 |
Cudl jjo pod bass tak o tech vim, ale pod vejsky nevim.... jestli delaj taky naky redukce nebo "udelej si sam "
Domečky na výšky budou v balení. Ale nedával bych je do dveří, ale spíše na A sloupek či palubku ke sklu.
zvukove jsou velmi pekne AUTOTEK A6.2C na radiu i zesilovaci, schvalne jsem je nedaval pac sem si 100% nebyl jistej zda se vejdou - nemam do fabie odzkouseno .... jinac mam skladem oboji co sem daval , takze i koaxy 10cm :)
D-door ja myslel ze ovaly jsou take koaxy jak ty 10cm
řekl bych, že S-6C nemají 25mm, ale 19mm hedvábné výšky. Nicméně nic se nemění na tom, že do Fabie to jsou ideální repra se super zvukem..
kral: v tomto souhlasím s Jirkou, mají 19mm...
tuto reakci jsem čekal, důvěřivost je přirozená vlastnost člověka. Proto je tu po webech plno blbostí, které se kopírují z webu na web jako o závod.. V minulosti to byly krásné citlivosti, které byly ale udány tak trochu jinak (to ale zákazníci samozřejmě nevěděli), přikrášlené fr.rozsahy a bohužel i velikosti výšek..
Zkus si rozkliknout PDF a dostaneš se na oficiální katalog výrobce a tam je údaj pro mě směrodatný (3/4" silk dome tweeter je podle mě 19mm).

pak asi jo, aj vychazel z Manuelova webu
ale prijde mi stejna vetsi
no ale i tak je to dobre hrajici a skvele penize :-)
ona vypadá velká díky obalu. To je v dnešní době celkem oblíbený trend. Když se podíváš na výšky například Crunch BMX, Hifonics BX, tak by jsi řekl minimálně 28mm, a to fakt minimálně.. a přitom je to 25 jak vyšítých. Jinak uznávám, že i já sám jsem měl dobu u S-6C na webu 25mm. Teď si dávám na parametrech hodně moc záležet, proto jsem i tento nešvar před nedávnem objevil.. :-)