Navštíveno 2355x

22.10.2009, 15:16 |
Atimen | Upraveno: 2009-10-22 15:18:50
Zdravím ...plánuji koupit nové audio .....zesilovač jsem sehnal za velice dobré peníze MacAudio MPX5000 a kamarád mě doporučuje (má je ve stejném aute jako já) k tomu repro od Axton ...a to do předu:
AC25:
[ Link ] a dozadu AC25ES
[ Link ] a subwoofer axton AW10
[ Link ] tak se chci zeptat jak si tyto repra stojí např. o proti repru od VIBE které jsem měl a hrály dobře...popř na netu jsemnarazil jeste na
Reproduktory JBL GTO508C
[ Link ] popř co byste doporučily vy za podobnou cenu jsem spíš přes pc než přes auto hifi ...díky
Axton byl vždy to lepší v téhle třídě, takže za mě rozhodně ano.
v téhle ceně bych Axton nedával.. jsou i lepší
TO:Midnite
Rád si vyslechnu jinou alternativní možnost :-) co bys doporučil?
ty máš vzadu problém s montážní hloubkou? Případně do jakého auta to přijde?
omlouvám se ...jedná se o BMW E38 7er...no nejsem si jist ale kamarád má to samí auto a má tam přesně tyto axtony ale s jinym zesikem a bez subwooferu...takze rozměry by měli byt stejne jako maji ty axtony
Ty Axtony sem měl akorát starší řadu.. Hrálo to pěkně, příjemné výšky.. Ovšem ty 13cm repro tolik nezahrají jako 16.. Takže pokud je možnost zvolil bych 16cm.. Slyšel sem i tyto Vibe
[ Link ] a raději bych je zvolil jak Axton.. Jaké si měl Vibe?
mno dal bych 16cm....jenze u BMW řady 7 je v podstatě nemožný dat 16cm repro ...proto volím originál rozměr a basy chci řešit subwoofrem ...jinak ty VIBE sem měl na E36 coupe....ve předu 13cm a vzadu 16cm ...prul jeste ve předu byly zapojený originál středy a výšky...(příplatkové audio)
Mám na prodej asi 3 páry reproduktoru, ale bohužel vše v 16cm..