Navštíveno 1824x

zdravim, potřebuju sehnat výškové repráky na plato v černé barvě bez vrchní síťky (cca 50w rms) a aby nekoukaly z plata koupil sem kompy od sony a ty výškáče co tam jsou se mi tam moc nelíběj a jsou malý do 1500Kč
trosku nechapu proc jsi kupoval kompa kdyz se ti vysky nelibi.
a vetsina vysek ma mrizku aby se neposkodily
mrkni na tyto trebas:
[ Link ]
Jak píše Frenkie, výšky mají na sobě standardně nalepené síťky.
Pokud bych měl doporučit samostatné výšky a do 1500,-Kč, tak bych doporučil 28mm hedvábné od Sinus Live.
[ Link ]

24.10.2009, 11:12 |
Augi Trosku pritlac a muzes mit kapku jinou ligu ;-)
[ Link ]
Augi, jj jsou to super vysky,ale ke kompum od SONY je jich skoda, nee :D
já právě dělám repasi plata mam 10 let staré plato a byly tam 20 cm středobasy a ted jsem koupil 17 od sony a dělám celý plato a ty sonáky výškáče se mi nelíběj a dám je pod látku v předních dveří kde je na ně přesně místo a nebudou vidět.
a co to plato raděj vyhodit?

24.10.2009, 22:47 |
swep vyskove repro na plato? co to je za blbost? tohle mi vysvetli, to trochu nechapu
možná to někomu příjde jako blbost ale mě se ten zvuk líbý když sem měl ty výškáče vypnutý tak to nebylo nic moc na poslouchání když hrály jenom středy a SW, a vícepásma se mi na platu nelíběj
když řídíš tak sedíš u plata???
místo toho aby si rval peníze do plata tak se na to vy*er, a udělej si pořádně předek
to nesedim ale slišim to a je to znát když tam jsou a hlavně se mi to odráži od zadního skla který je zkosený takže to slyším ze všech stran
kostelda: nemám nic proti tobě ale si úplně mimo.. máš nějaké repra vepředu? popř jaké
vepředu mam 13 boužel nic věčího se tam nevejde. Sou tam soňáky SONY XS-F1335. Sice každej řiká že jsou noc moc ale mě docela vyhovujou
vyhovujou? a proč teda chceš výšky dozadu? vyhoď SONY, kup něco pořádného, vytlum a dozadu sw a teprve budeš spokojený
jelikož tam mam středy bez vejšek a to plato taky blbě vypadá když tam nejsou ale to už je jedno basák mam už vzadu