Navštíveno 2135x

Zdravim, prosim Vás poradte nejaku napijacku, videl som ze tu niekdo davnejsie radil nejaky zdroj, bateria je zatial delco 2000, casom chcem PC3000

24.10.2009, 20:11 |
Leke A bude to uzivane v aute,nebo treba doma?
Jako jestli bude moznost nabijecce pomoct altikem,nebo jestli ma sama davat XX Amper?
Prave jsem kdysi stahl fotku a tam mel nejakou co davala asi 80A,a nasel jsem ji na ebay,pomerne levne.
Ale bohuzel fotku nemuzu zaboha nikde najit,tudiz netusim ani co to bylo za stroj :((
Jinak tu "normal" oblibenou jsem tu nedavno taky kdesi videl k prodeji za cca 2500.
na pc3000 urcite zdr0j kterej dava 0k0I0 30A na 0byc. bat je t0 jedn0
mistrkuca: proč píšeš jak bukva 0 místo O?
Midnite: treba mu Ocko nefunguje ... jako se to nedavno stalo me :) porad lepsi napsat h0vn0 ... nez hvn .. nemylsis ? :o)
Midnite: ne v pohode... ja jen ze to mysli treba tak... pac se mi taky stalo ze proste sem mel starou klavesnici a zniceho nic mi prestalo jit nejake pismenko tusim ze taky O .. a bez toho to proste nejde.. tak sem psal misto Ocka taky 0(nulu) ... no jo kdyz to nejde jinak :D
ale dnes je móda psát: H3j v03 t0 j3 kl4d4 :)
no to je pravda :D ale to pisou vazne bukvy :D to uz je torchu jiny.. .ale mas naprostou pravdu... takove lidi miluju :) nejvic to pisou tak holky
vem ten typ co dával maniak. sám mam téměř stejnej (jen jiná značka, ne polácký) a jsem s ním spokojen poměr cena/výkon na nabíjení baterky a domácí kuťení stačí. i petis mi doporučil.
h0wg :)

25.10.2009, 00:10 |
Leke Kurna,tak 40A za 3.3k se mi libi :D
Ta je docela husta,za ty prachy.
luda: ano, ale polskou m*dku.
já prostě s poláckou elektronikou mam negativní zkušenosti a vyhybám se jí oblukem, to už radši chinu.
mě se povedlo sehnat před rokem novej Voltcraft SPS1525 (made in china), taky neni špička, ale mě stačí a hlavně funguje(!) a ještě za krásnou price 3000,- s DPH.
Bladzej :nj co nadelas.Dneska uz neni takovy vyber jako driv:-(Dnes je vse China(,,kvalitnejsi") a Polsko(sileny).Radsi taky chinu ty to aspon vyrabi ,,poctive".-)
luda551: racej by som bral z CZ, len to ze cenovy rozdiel je 70eur :-/
db-marek pokud koupis PC3000 nebo neco tomu podobne tak tomu altik dava akorat pokud bys to chtel casteji nabyjet tak si kup neco co dava stalejch max 14.8V a tim to posiluj
j0 nejde mi kIavesnice n0
bassmistrkuca 8 jen proto ze ti nejde klavesnice nemusis psat jako magor -))))))))))
vinzeeek kuvaaaa té0 si stebééu vyridim na mikuiase jdcuigfvbhnj
kuca tam ja nebudu bleeeeeeeeeeeeee