Navštíveno 2048x

chlapi mám sw soundstream tarantula T2-12 kterej má dvě cívky po 1 ohmu.Takže do série bude mít 2 ohmy a paraelně 0,5 ohmu.Já mám monoblok sinus live SL-A 1500 kterej má psáno RMS:550W/4ohm,900W/2ohm,1500W/1ohm.SW má 1000W RMS.Mám to zapojit na 2 ohmy a nebo zvládne zes. těch 0,5 ohmu?Případně jakej zesilovač zvládá 0,5 ohmu?Nemám to na soutěž ale na poslech.Díky
jo a SW je už rozehranej.
na tohodle sinuse zapoj sub na 2 ohmy, aby aspoň nějak uhlídal sw, při půl ohmu by to už nemuseli přežít. chtělo by to kvalitnější zesilovač, ale záleží kolik chceš investovat.
sinus to neprezije a aj keby vobec tie woofre neukontroluje
von to prezije v pohode ale nebude to pekne hrat
Doporučujem na 2Ohmy ,nakolko už pri jednom ohme SINUS neuveritelne rýchlo ide do limitu a skresluje.Nemá vstavané vlastné kontroly tak samože lahko preťažiť a zničiť,..
No taky jsem si to myslel.A co říkáte na Emphaser EA2500D ? to už je lepší kafčo ne?Chce za něj 7000 kč nebo máte někdo něco?
Výkon 2 x 460w rms @ 4 ohm
Výkon 2 x 700w rms @ 2 ohm
Výkon 2 x 800w rms @ 1 ohm
Výkon 1 x 1800w rms @ 4 ohm
Výkon 1 x 2200w rms @ 2 ohm
LFP: 40 - 400 Hz
Subsonicfilter: 10 - 50 Hz
Phase-Shift: 0 - 180°
Pojistky: 2 x 70 A!
Hmotnost: 9 Kg
ten by to na ty 2 ohmy dal asi dobře ale zase je to asi rychlá cesta ke spálení toho wofru když je tak silnej zesík...
Toto už je lepší zosilnovač k nemu : ).cievky pekne do série a dvojkanál do mostíka.A može to ísť ale doporučil by som preistotu mierne utiahnuť zisk(Gain) na zosilnovači.Ozaj a to chceš na suťaže alebo len tak na počuvanie s trošku večším potenciálom?? : )
soutěž nééé na to nemám peníze a ani čas.Když vidím co tam do toho sypete tak to bych musel prodat motorku...Mám VW Transporter a trochu ho ozvučuju aby to trochu hrálo.Přece jen je to větší auto a tak chci abych ten bas vůbec slyšel...Takže ho mám vzít?Ten můj SL je ještě v krabici nepoužitej a tak ho teda prodám.
Jestli to máš jen na normální poslech, tak bych neřešil výkony kolem kilowatu a víc... Jinak cívky rozhodně do série, protože ani při těch dvou ohmech nebude činitel tlumení toho zesu nic moc..
MAM T0T0 CENA 8T,P0RIZ0VACI CENA JE DNES 28T. 0zn.GZNA 1 2500D