Navštíveno 2553x

potreboval bych poradit s vyberem subwooferu. potrebuji kvuli mistu v kufru vybrat nejaky mensich rozmeru delka max 35cm vyska max 36 cm hloubka je jedno. nasel jsem na netu tenhle :
[ Link ] co vy na to ? diky za doporuceni a navrhy...
tento subacek je v celku dobry,zalezi na tobe,a hlavne co poslouchas,jinak subik neni spatny. Koukej se po subwooferu na kterej mas zesik.
aha no mam zesik blaupunkt velocity vr250 ma cca 150rms ted jsme mel v aute em-phaser xt3 500rms a hralo to celkem pekne ale bohuzel musim se ho zbavit kvuli mistu takze potrebuji poradit nejaky mensi subwoofer ale aby to trosku hralo...
máme když tak akci na SW plus adekvátní zes
[ Link ] Temto Autotek je prakticky to samé, co tebou vybraný Crunch.

26.10.2009, 15:12 |
golfista hanz | Upraveno: 2009-10-26 15:12:18
Monička: jj v boxu.. kdyby jste nekdo narazil na nejaky kvalitnejsi subwoofer s temito rozmery hodte mi prosim odkaz... Revilohifi.cz : diky ale potrebuji pouze ten subwoofer
Prodam
[ Link ] za 5000kc zaruka 16 mesicu.

26.10.2009, 17:13 |
golfista hanz | Upraveno: 2009-10-26 17:17:57
D-door : psal jsem ze potrebuju nejakyho prcka. co tenhle ?
[ Link ] ale bojim se toho plexi nebude to nejak rezonovat nebo tak neco ?

a co treba tenhle ?
[ Link ] asi blbej dotaz ale co znamena ten bandpass ?

26.10.2009, 17:51 |
Dexter | Upraveno: 2009-10-26 17:53:27
nějaký rezonance plexi na origo sw se rozhodně bát nemusíš. bandpass má reprák uložený uvnitř mezi 2 komorama. ma větší basy a tlak na úkor nějaké kvality zvuku.
[ Link ]
Dexter : aha diky za vysvetleni.., no mam sedana tak potrebuju neco co udela vetsi kraval abych to slysel i ve predu.. ten helix je bohuzel moc sirokej jeste jsem to promeroval a po mensi uprave potrebuju neco co ma max na sirku 38cm.

26.10.2009, 18:25 |
Dexter | Upraveno: 2009-10-26 18:30:30
máš to rozměrově hodně omezený, takže se tam vejde asi jen 10" např.
[ Link ]
A co tedy samostatně Autotek A250RX? Cenově vychází i sám o sobě suprově a hraje opravdu dobře..
[ Link ]
no u tehle subwoofru se bojim te znacky ( spis neznacky ) moc autohifi nerozumim ale bojim se aby to nebylo napr. jako kdyz si jde clovek koupit boty , tim chci rict ze si radsi neco priplatim a koupim znamou osvedcenou znacku nez neco zkouset.. nejvic se mi zamlouva ten hertz a pak hned ten alpine. co vy na tyto subwoofry? jestli se pletu tak me opravte ale drzim se hesla " nejsem tak bohaty abych mohl kupovat levne veci.."
s tou Alpinou určitě chybu neuděláš, ten Hertz je cenou trochu jinde a je to 8". což koupit samostatný repro a postavit bednu přímo na míru do toho prostoru co máš.
golfista: to tvé heslo je správné ale určitě Revilo neradí nic špatného, autotek je dobrá značka, o čemž jsem se i sám přesvědčil
Autotek patří pod audiodesign, prakticky je to z té samé fabriky, jako je Hifonics, Crunch. Určitě se toho bát nemusíš.. To, že je něco například Alpine neznamená, že je to super. Například od Alpine bych si vzal rádio, potom možná nějaký subwoofer vyšší řady, možná zes PDX a tím to končí..
Jinak do 14 dnů máš možnost zboží vrátit, takže zas tak zajíce v pytli nekupuješ!
Uzavrenka je mala zalezi na tobe??Jinak vyska 35cm a delka 50cm.Cena prijatelna..
to me nenapoadlo postavit bednu... na kolik by to tak vyslo ? jo jasne v pohode rikal jsem ze tomu nerozumim. rad si necham poradit. o znacku mi nejde jde mi o to aby to hralo a vydrzelo..
Revilohifi.cz...... proc od Alpine nic jineho nebrat?
Jinak ten SW Herz hraje neskutecne muzu doporucit tak ui ten Alpine s plexim
tcp_radim206 : fakt ? mas ho nebo jsi ho slysel hrat ?
neříkám, že nebrat, ale v daných cenových kategoriích vyberu 100% něco lepšího..
golfista hanz DLS MW12D hraje super ale chce to dobrej zesilovac ja ho mam danej na DLS Ultimate A6.Bedna te stoji tak kolem 200kc drevo koberec 200 a nejake tlumeni??
diky vam vsem, nakonec jsem koupil ten crunch.. jsem s nim spokojenej ted uvidim jak dlouho vydrzi.. necekal jsem ze takovej prcek udela tolik bordelu jinak rozmerove sedi super. jediny co me stve ta chromova membrana.

mrkni na box od ESX SXB 200,malinkatej s osmipalcovým woofrem,ale super zvukem,zahraje čistě,nahlas a umí slušně zatlačit.Není to ani žádnej hltač výkonu,150RMS mu stačí