Navštíveno 2024x

Co říkáte na tento zesík a tyto kompa? Je vhodná jejich kombinace?
zesík: Eyebrid 4Y80 (
[ Link ] )
kompa: Hifonics ZXi 6.2C (
[ Link ] )
Díky!
S těma kompama myslim neprohloupíš,ale spíš než ten zesik jak uvádíš bych jako krmení pro ty kompa sehnal něco třeba od autoteku nebo hifonicsu,pak by jsi mohl myslim být spokojen,chce to dobrých 125w rms na kanál při 4 ohmech .-)
Hifa potřebují hodně nakrmit jak je známo.. Má někdo zkušenost s těmato ZXI? Zda opravdu snesou 120rms.. Já co jsem měl i slyšel tak repra nepotřebují ani tolik nakrmit, pak jdou stejně do zkreslení..
Tímto omluva za menší Ot.. ;-)
Replayman007: kombinace by mohla fungovat, EYE neni spatnej, sám sem ho měl. Určitě by byla vhodnější kombinace třeba Hifo ZXi6404.
Prochytrek: souhlasim
Monička: Zkušenosti jsou, optimálně těch 100RMS, 120 snesou.

26.10.2009, 18:15 |
MaxxT kompa jsou paradni, zesik jsem slysel a spatnej neni.. ale dal bych na to taky zesik od hifa.. treba jak psal peta
[ Link ]
Máme vyzkoušeno Crunch GTR 350.4
[ Link ] spolu se ZXI 6.2
[ Link ] Těch 100W je na ně optimum..
hlavně u revila máš nyní akci na tlumení zdarma, což je pecka
no já už tuhle kombinaci právě mám v autě:) tak jsem se jen chtěl zeptat na Vaše názory na tyto komponenty. Tím zesíkem ještě poháním ovály od Powerbass, který je v laminátovým platu.
Nebyl by zájem o ten čyřkánál a nejlíp výměnu za nějaký od Hifonics.:)
a co k těm kompům dát tento zesík:
4kanál Hifonics Zeus ZS6400
- 4x90W RMS / 2x340W RMS (4 ohm)
byl by znát rozdíl?
Ty kompa jsem měl a hrajou pěkně i na nějakých 50W RMS. Pak jsem je dal na zesík 2x120W RMS a teprve se ukázalo, jak umí zahrát. Nicméně někdy mi vadily vtíravé výšky v určitých skladbách.
Na tyhle kompa potřebuješ kvalitní zesík, prodej zesík i z oválama kup pořádnej z 100w Rms poctivejma a pak našetři na zadek adekvátního výkonu jako jsou kompa a budeš nad míru spokojenej. Tyhle kompa sem slišel a až to finance dovolí du donich
Hifa Zeus, že snesou jen 100Wrms?
od 100Wrms teprve začínají hrát....já do nich pouštim 150Wrms ze zesu Hifo Zeus 9404
už je mám dost naposlouchaný
jediné mínus...maj dost uječený vejšky i při nastavení -3dB na výhybce
...jinak hodnotim velice kladně