Navštíveno 2763x

27.10.2009, 12:12 |
roku Čau, co říkáte na tuto baterku. Je to dobrá značka atd... Díkec za názory.
[ Link ]
neni spatna, ale radeji bych vybral nejake AGMko jako napr.:
[ Link ]

27.10.2009, 13:23 |
roku u te cos ukazal neni napsany kolik to ma A[EN]. Ta co sem si vzbral ja ta ma 85Ah a 800A.
kdyz si zvetsis obrazek tak tam je 820A[EN],teda pokud to neni 6tka :)
záleží taky, jestli ji tam dostaneš. Ta Monbat je větší, tak aby nebyl problém.. Já bych byl pro exide, ověřené baterky za přijatelné peníze..
[ Link ]
Taky me to docela zajima nekteri lidi tady na exide dost nadavaly tak jak to je.Nebo neni nic extra ale za dane penize dobra volba?Uvazuju o druhe baterce,jde mi tedy o to jestly by se dala pouzit mebo je dobra jen jako prvni na provoz auta a jako druhou pouzit neco jineho.Samo ze tu jde o cenu,dikes .Nejde mi tak ani o dany tip jako o exide obecne

28.10.2009, 10:01 |
roku revilohifi - me pripada docela velka aji ta exide. ja mam ted auto v servisu tak si to nemuzu zmerit kolik tam mam mista. 31cm me pripada docela dost.
JJ, to jsem psal na základě toho, že Milan posílal odkaz ještě na větší.. Jinak samozřejmě místo je asi to nej omezení, které každý řeší.
A co se týká kvality těch baterek. Asi bych to shrnul takto. Jak se člověk o ni stará, tak tak ji má. Ale to o každou baterku. Nejsem si vědom, že by odešla jen tak sama od sebe. Jinak to jsou ve své ceně opravdu kvalitní baterky, s kterými nemůžeš nic pokazit, spíše naopak..

28.10.2009, 17:27 |
roku jak se o ne mam starat? sou obe bezůdržbové...
hladit ji a mít ji prostě rád,jako každou jinou baterku.Já tu svou ale nesnáším
Jde hlavně o to, aby instal jako taková byla v pořádku..prostě ji rozhodně nevybít do mrtva..

28.10.2009, 21:38 |
Sodom Já mám Exide Maximu už 5 let a teprve začíná pomalu umírat.Mám 2 zesíky,muziku většinou dost nahlas a Xkrát sem ji vybil pod 9,5V.Takže si myslím,že vydržela dost a dost.

28.10.2009, 22:20 |
roku jojo chapu. no asi skočím do té Exide, kdyz se me vejde do auta. Dikec!

28.10.2009, 22:34 |
Kapka (M)
taky ted budu muset asi resit novou baterku..moje Exida umrela po cca 3 letech..ale dost dostava čočky když mam auto pripichnute na vystavach a soutežich na zdroji..
hele jaky je rozdil treba mezi touto
[ Link ] a
[ Link ]
EA1005 má otočené umístění plus a minus pólu..
Já bych se toho AGeMka nebál , mám v autě 3roky 50Ah Monbat a to mám 2L s klimou a ještě nebyla na nabíječce opravdu jsou kvalitní
Monbatky se totiz prilis neprodavaji takto samostatne, ale chodi jako seriove baterky uz v automobilkach do novych vozu, a to pouze do lepsich znacek, spise bych rekl hodne exkluzivnich znacek.
Sam si ted budu davat Monbatku 88 Ah k sobe. Vyhodou je predevsim technologie - AGM ma zkratka proti Exide ve stejne cene hodne navrch. Kdybys chtel to same od Exide, priprav si tak 4500-5000 Kc cca.
Ja resil vyber baterky pro sebe s firmou, ktera ma uz cca 12 let praxe v oboru a doporucili ve sve cene Monbatku pred Exide.
hadka o tyhle baterie je nemistna vemte od kazde baterie jeden kus a zajdete si do specializovane prodejny kde vam podle kodu kterej je na tej baterce zjisti vyrobce a uvidite ze je to vsecko baner nebo varta jenom s jinou etiketou jako treba baterie GZ ktere dela Baner
roku kdyz uz koukas po baterce napis co mas za auto + motor reknu ti jaka by byla vhodna podle tabulky a tudiz zjistis i jake muzes mit rozmery
Kapka (M) presne jak pise Revilohifi - tj 0 znamena standart a 1 znamena otocene
u EXIDE jsou jeste baterky rozdelene podle spodniho uchyceni a tudiz je vyhodne do jakeho auta jde pokud jde jako hlavni
jinac popis zde
[ Link ]