Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > DLS257 na autoradio?

o Navštíveno 1632x o
o 28.10.2009, 10:57 | deekay
Ma tu nekdo zkusenosti s pripojenim DLS 257 primo na autoradio?
Dal jsem je do dveri ve Focusu, jako primou nahradu origo ovalu. Napojene jsou na Clarion DXZ 389 RGUSB (mimochodem origo repro s nim hrajou docela slusne, na to, ze jsou to obyc papiraky) a prijde mi, ze to radio je absolutne neutahne. Co si tyhle repro pamatuju, kdyz je mel kamarad ve scorpiu vzadu, primo na nakyho Pioneera, tak se mi zvukove dost libily, celkove slusne vyvazeny.
Ted jak je mam ja, tak hrajou hodne ztezka, pri strednich hlasitostech uz zacinaji hodne zkreslovat a dat to trochu vic nahlas je nemyslitelne, jen chropti. No a na nizkych hlasitostech to zni hrozne tupe, o bass to nezavadilo a celkove to ma zvuk, jak kdybych repro hraly nekde zpoza dveri.

Takze uvitam veskere rady, nebo nazor ze trebas ten Clarion ma slabej vnitrni zesik atd atd.
Pripadne teda i typ na nejaky kompa 165tky dopredu, ktery urcite V POHODE autoradio zmakne. Chtel bych, aby byl zvuk vyvazenej a v tom mi hodne sedi zvuk toho Clarionu. Zkousel jsem na ty origo repro prehazovat Clariona s kamaradovym Pio DEH-1000 a to je docela prebasovane a zadunene.

Diky vsem

o 28.10.2009, 12:16 | Midnite
jak je máš dlouho? jsou už rozehrané?
o 28.10.2009, 12:30 | deekay
Rozehrany urcite nejsou, nicmene v domacim hifi me nikdy rozehrani neudelalo takovy rozdil, ted je to fakt nepouzitelne. Mam jeste jednu sadu tech 257 (po kamaradovi), bohuzel jedno repro ponicene, tak muzu zkusit tam jedno hodit, to je rozehrane urcite.
o 28.10.2009, 12:43 | Midnite
zkus..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3306 sekund.