Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Woofer ESX

o Navštíveno 2057x o
o 28.10.2009, 11:59 | jenicek007
Čau lidi,chci si pořídit nějakej woofer a narazil jsem na tento.
áte někdo skušenosti?
[ Link ]

o 28.10.2009, 12:37 | Monička
Já se na něj ptal a nikdo nic.. Jen sem zjistil že se tu ani v zahraničí moc neprodává.. máš na něj vubec zesík? :-)
o 28.10.2009, 13:23 | kamila
ESX bych se nebál,spise naopak
o 28.10.2009, 13:32 | Fari
Tohohle sw bych se taky určitě nebál. Mam 2x esx sx 1522 a hraje to hodne slusne. I zpracovani je velice slusny. Chce to ale silnej zesik, ma vydrz.
o 28.10.2009, 13:49 | vinzek fa
hele u tehle basaku je to uz fuk kose boucha jedna firma tudiz urcite najdes nekolik shodnejch sw jako je tento jen to ma jinej vrchlik a trebas jinci civku ale ne oi moc
o 28.10.2009, 20:23 | jenicek007
Monička-zesík ještě nemám,ale už pomalu vybírám :-))
o 28.10.2009, 23:27 | clown
ja bych vybiral podle usi .. ne podle fotek ..
jsou super basaky dle lidi a tobe nemusi sednout ..,
jezdit po srazech a poslouchat a poslouchat .., ne vsechny kombinace jsou stastne :o)
o 29.10.2009, 10:02 | vinzek fa
clown vono taky muze bejt stejna sestava ale kdyz to nekdo nenaladi tak to proste bude desny
o 29.10.2009, 11:17 | Monička
vinzek: Ale naladit,doladit se muže vždy a nic to néní.. Horší je zvolit špatný sw či zesík.. Tam už by to bylo prodělečné..
jenicek: V jaké ceně hledáš?
o 29.10.2009, 18:45 | jenicek007
No cena neni az tak dulezita(ale nesmi se to prehanet).
Budu ozvucovat cely auto(2x kompa,woofer zesiky) a chtel bych to skloubit do jedny znacky(rainbow,audio system,ESX...).Takze nejake ty znacky.
o 29.10.2009, 19:56 | vinzek fa
Monička asi nepochopis
o 29.10.2009, 23:24 | Monička
Asi, ale asi nevíš..
o 30.10.2009, 16:13 | vinzek fa
Monička si tak kdyz je nekdo hluchej tezko bude neco ladit a takovejch lidi neni malo co jezdim po srazech tak sem prosel spousty aut a kdyz tam borec stoji a chluby se jak mu to hezky hraje ostatni mu pochlebujou a prytom slysis ty desny zvuky co z toho lezou a pritom vis jak to jinde hraje slusne tak opravdu nemuzes rict ze se to da vzdycky doladit
o 30.10.2009, 16:13 | vinzek fa
Monička si tak kdyz je nekdo hluchej tezko bude neco ladit a takovejch lidi neni malo co jezdim po srazech tak sem prosel spousty aut a kdyz tam borec stoji a chluby se jak mu to hezky hraje ostatni mu pochlebujou a prytom slysis ty desny zvuky co z toho lezou a pritom vis jak to jinde hraje slusne tak opravdu nemuzes rict ze se to da vzdycky doladit
o 30.10.2009, 17:19 | Monička
vinzek: Stejná sestava zahraje stejně.. Nemusí na to někdo dojít hned, ale doladit se dá vždy.. Tak sem to myslel.. Diskutovat tady stebou nebudu tvrd si co chceš, mě je to jedno..

Člověk se učí takže nevidím proč by pak nešlo dolat..
o 30.10.2009, 19:20 | petis
koukám že bude diskuse.

Takže stejný komponenty v ruznejch autech A třeba i ve stejnejch autech zahrajou uplne stejně:-)) to je mi novinka.
Když udělaš na pi*u instalaci nepomuže ani svecená voda. Takže doladíš prd. Co se týká ruzných aut tak tam je to bezdebat, proste to hrát stejne nebude. A mužeš se třeba stavet na hlavu a tak to proste je.

Co se týká wooferu tak jakejkoliv woofer zahraje tak dobře jak dobrou mu postavíš ozvučnici a jak kvalitní zesík ho bude pohánět.

jenicek007: sorry za OT ale musel jsem. Jinak v týhle cenový kategorii je to asi vcelku jedno co koupíš, duležitej bude zesík kterým to budeš pohánet. 4ím kvalitnejší tím líp to bude hrát.

Vinzek: tak asi něco dělám špatne když se pul roku se*u s gainem v rozmezí 2 mm:-)))))) a přitom je to tak jednoduchý:-))))
o 30.10.2009, 19:24 | Monička
petis: Netahej sem už i něco jiného, byLa řeč o stejné instalaci.. Tak ozvučnici, a třeba i napájení atd.. Stejná instalace je stejná instalace.. Když tohle vidím tak si představím co!? Stejnou instalaci.. A tím pádem už je to jen o nastavení zesilovače..
o 30.10.2009, 19:34 | Monička
petis: Netahej sem už i něco jiného, byLa řeč o stejné instalaci.. Tak ozvučnici, a třeba i napájení atd.. Stejná instalace je stejná instalace.. Když tohle vidím tak si představím co!? Stejnou instalaci.. A tím pádem už je to jen o nastavení zesilovače..
o 30.10.2009, 19:43 | vinzek fa
Monička ale on sem nic jineho netaha to jen ty to nechapes neni stejna instal jako stejna instal, to same jako kdyz to das do jineho auta zvuk ti pojebe i jinak otocena bedynka spatne namirenej reprak a ja nepsal ze instalace byly uplne stejne v vsech autech jen trebas stejny komponenty a kdyz je nekdo hluchej tak se nikdy nenauci
o 30.10.2009, 19:45 | Midnite
Monička: pleteš se :) takže raděj poslouchej někoho kdo tomu rozumí více než ty :) opravdu záleží i na autě, a to hodně
o 30.10.2009, 20:11 | Monička
Vy spíše nechápete mě.. Ale pokud vás to tak moc trápí že zde musíte psát, tak po mailu.. Myslím že tady je dosti ot.. Mail pod nickem..
o 30.10.2009, 20:14 | vinzek fa
no jeste si budu mailovat to je na tejden neni lepsi icq a tady se aspon par lidi zasmeje o tom to forum je
o 30.10.2009, 20:22 | Monička
Vy spíše nechápete mě.. Ale pokud vás to tak moc trápí že zde musíte psát, tak po mailu.. Myslím že tady je dosti ot.. Mail pod nickem..
o 30.10.2009, 20:26 | Midnite
a co chceš řešit po mailu? to napiš sem
o 31.10.2009, 13:46 | Monička
Midnite: :-DD Já nic.. Psal jsem že zde píšete stále.. Takže pokud máte ještě něco na srdci tak na mail.. Proč? To jsem také napsal.. Je to tu samé Ot.. Je to už na tebe srozumitelné..?
o 31.10.2009, 13:56 | Monička
Midnite: :-DD Já nic.. Psal jsem že zde píšete stále.. Takže pokud máte ještě něco na srdci tak na mail.. Proč? To jsem také napsal.. Je to tu samé Ot.. Je to už na tebe srozumitelné..?
o 31.10.2009, 15:03 | vinzek fa
monicka nechapes kdyz uz je to tu same OT jak pises proc tu v tom nepokracovat uz je to aSI JEDNO NE JE TO UZ PRO TEBE SROZUMITELNE ?
o 31.10.2009, 17:16 | Midnite
já ti psal po druhé, ale už to fakt přeháníš.. v autohifi si Lama a ještě budeš řváááát
o 01.11.2009, 09:41 | jenicek007
Jsem rad,ze si pokecate,ale tema bylo jiny :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4269 sekund.