Navštíveno 2038x

Ahojky mam zesilovac dragster 4110
[ Link ] a krmim s nim kompa rainbow deluxe a sw magnat ad300.Zesik se pokazil a chtel bych poradit jaky poridit dal pokud se to nepodari opravit atd.Ale asi bych chtel neco silnejsiho nez je tento.At ho nemusim tolik zetezovat.A at se tak neprehriva.A za rozumne penize.Diky

28.10.2009, 16:51 |
pesa je tady na foru na prodej Helix A4, mrkni do bazaru
Carpower power 4/100, Autotek Ss 100.4..
[ Link ]
Nebylo by neco silnejsiho?Ale zatim diky.
Bylo, ale každý za rozumné peníze vidí něco jiného.. Je to klasika, jde o tvé finanční možnosti..
tak asi max. strop 7000kc.ale vic asi ne.
osobně bych šel 100% radši do A4 než ten Carpower..
urcite je kvalitnejsi,proto je drazsi.ale ja starsim vecem bez zaruky neverim.jedine nove nebo chvili pouzivane.dvaktat jsem doplatil na starsi zesik.a uz to nechci opakovat.poprve magnat traxx 600 a ted dragster 4110.
tak uz je to vyresene.carpower 4/600 uz putuje k novemu a prvnimu majtelovi.:)caute :)

31.10.2009, 09:05 |
pesa pokud nezalezi na zvuku, tak carpower je dobra volba
Asi jako Pesa.. Mám TEd Carpower 4/100, néní nejhorší ale zvukově nepatří k těm lepším..
ja myslim ze horsi to urcite nebude nez s tim dragsterem.tak je mi jasne ze spicka to urcite neni ale jsou i mnohem horsi zesilovace.a myslim ze cena,vykon,kvalita->uspokojeni.Urcite lepsi nez jezdit uplne bez radia asi 2 nebo 3 mesice.