Navštíveno 2098x

Přátelé. Kolega mě požádal, že k ježíškovi by chtěl dostat něco decentního do kufru, což asi v jeho podání znamená nějaká hrombedna a zesilovač. Porďtě co by se dalo v rozumnécenové hladině. Auto je passat combi, krmit to bude alpinka. Já mu tvrdil, že to chce i do dveří ale to že prý ne. Takže to opravu omezuju jen na ten kufřík. díky za tip
Ahoj jaká alpinka to bude krmit? co poslouchá za styl muziky a co je podle tebe rozumná cenová hladina ?

29.10.2009, 08:29 |
Kapka (M)
a nebyl by lepsi nejaky aktivní SW?stejne pan nevypada na to že chtel v autě delat SQ instalaci..takhle to bude mit v jednom..žadna povalujici kabelaž atd..
Pěkná Akcička.. Ale kdyby tam byl třeba GTS 2175 bylo by to lepší.. :-)
na tento subwoofer je plně dostačující GTR 250.2.. :-) Vyzkoušeno.. :-)
Já mám vyzkoušené Crunchce a vím že výrobci s výkonem přehánějí.. Ale když je vyzkoušeno, tak je vyzkoušeno.. ;-) Takže pro Ten Autotek ideální cca 200rms?
děkuju pánové a dámo :-) potřebuje dělat hrom. poslochá vypsanou fiksu, telý fusekle, spařenej krtek a tak podobně..
píďa: Monička je chlap :D
chudák... kdo jí to uděla? kdo ji přešil?
hodne mile me prekvapil zvuk tohoto aktivniho boxu:
[ Link ] slusny vykon a hodne pekne presne basy na svou cenu

30.10.2009, 16:48 |
rebel pída no nevím ale vymluvil by sem známému tu hudbu jen v kufru mám taky pašíka už druhýho a ty repro stojí za prd.dej tam dobrý kompa a aktiv SW jak píše kapka a bude nadšenej.Já hraju taky ted jen na kompa a 30wofer jeden 5kanál a je to dostačující dej na mě bez komp to nebude good
rebel: mě to nevysvětluj :-) já to tvrdil minule kamarádovi , neposlechl, a teď to má stejně zase stažený..