Jelikoz me nejspis nemine tlumeni dveri a asi i natazeni kabelu, hledal jsem nejakou inspiraci, bohuzel nic moc se mi najit nepodarilo.
Je tu nekdo, kdo to na Focusu MkI delal? Co jsem tak koukal, vidim hned nekolik problemu.
-Dvere jsou deravy jak reseto a pomerne profilovany, netusim jak spolehlive zadelat vsechny diry proti akustickymu zkratu. Aby toho nebylo malo, ve dverich je jakasi kostka z penove hmoty, tlumici bocni naraz, ktera je jednim z otvoru napul prostrcena do dveri. Takze nejde otvor prekryt nejakym plechem a prelepit.
-Co se tyka kabelaze, chtel bych od iso konektoru autoradia natahnout kabely do dveri. Problem je, ze dvere s karoserii jsou spojeny kulatym bajonetovym konektorem a ne klasickou gumovou pruchodkou jako u starych aut, kde slo jednoduse doplnit ddalsi draty. ma na tohle nekdo nejaky lek? Rozhodne nechci vrtat dalsi pruchodku. Nevybavuju si ted, jestli je konektor plne osazeny, ale mozna by slo do nej doplnit kontakty a nejak naletovat dalsi dva kabely na pripadne volne pozice. Jedna se o kabel 2x1,5qmm.
-No a finalni vec, co pouzit na tlumeni? Hodne se mi zamlouva vibraflex, delal jsem si s nim alu skrin pro PC a dela se mi s tim velmi dobre. 25tka snad bude stacit. Nechci, aby mely dvere zase 20kilo navic.
Vubec netusim, co pouzit na tapecirunk. Mezi repro a nim je ted mezera, takze repro vlastne hraji z casti pod nej. Origo repro melo jeste jakesi penove olemovani, ale i tak nebylo plne v kontaktu s tapecem.
uff... je toho docela dost, tak doufam, ze zkusenejsi se podeli :) Diky vsem :)
Cendler: Dik moc, ja vidim, ze u sebe budu mit problem hlavne s tim prostupem pro tlumic bocniho narazu, tam plech dat nemuzu.
potom se teda dělají z laminátu, místé plechu je laminát, ten si uděláš podle toho jak ho potřebuješ, projdi si tady forum, určitě něco najdeš, je toho tady spousta