Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Audio ve Fábii Combi

o Navštíveno 2047x o
o 30.10.2009, 20:15 | Losky
Ahoj, chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s instalací hudby do Fabie Combi první generace? Jedná se mi o to, co vytlumita atd. Nechci žádnou top soustavu. Rád bych dal jen lepší přední kompa, vytlumil dveře, zesík někam do kufru a subwoofer. Ještě asi nějaká repro na zadek, ale asi jen něco, co se dá dát na ty origo boční plasty. Kdysi jsem měl subáč Hertz ES300D a ten mi rozhazoval snad všechny plasty v kufru a pod autem. Tak jen se ptám, zda tady někdo s tím má zkušenosti. Byl bych rád i za nějaké foto, co kam dát. Kufr nechci na pevno zaprasit, zkrátka, aby se to dalo kdykoliv vyndat, případně i falešné dno, kde by byl zesík. Možná by i subáč mohl být v jedné bočnici, nějaký litr to asi taky má. Tak 10:))))

o 30.10.2009, 20:27 | Midnite
já dělal krtákou fóbii :)
o 30.10.2009, 21:41 | Losky
jestli máš nějaká foto, hoď mi to prosím na monabeana@seznam.cz. Moc díky
o 30.10.2009, 21:46 | Midnite
foto nemám, není tam co vymýšlet.. jestli chceš tak se ptej.. kontakty pod nickem
o 31.10.2009, 09:50 | audioves.cz
Par fotek najdes i tady [ Link ] nedelal jsem ve Fabii zadny zastavby, jen bezny montaze.
o 31.10.2009, 12:46 | frantobmw
Tu je par fotiek na inspiraciu : [ Link ]
o 31.10.2009, 13:34 | Losky
frantobmw: neznám ty značky co si tam montoval, ale určo to bude ranec. Já bych to chtěl komplet pořídit tak do 12000,-, což si myslím, že u tebe stály jen ty kompa:) Ale pěkný
o 31.10.2009, 14:21 | Monička
Také sem dělal, fotky mám ale nic na nich neuvidíš.. :-D Co by tě zajímalo..?
o 31.10.2009, 17:56 | frantobmw | Upraveno: 2009-10-31 17:58:46
Losky, je to este horsie, tolko stoja len stredobasy kedze odvtedy mam komponenty uz vymenene :) [ Link ]
o 31.10.2009, 20:25 | Losky
Monička: spíš mě děsí rezonance, podvozek je zaplastovanej a toho se docela bojím,co všechno může dělat bordel.
frantobmw: máš to fakt pěkný, ale já nechci jezdit na žádné soutěže atd. Mám to jen pro běžný poslech. Vím, že se dá taky sehnat pár komponentů i jetých od majitelů, kteří s tím zacházeli slušně. Myslím zesák a woofer. Zkrátka scháním cokoliv i do inspirace
o 01.11.2009, 09:23 | frantobmw | Upraveno: 2009-11-01 09:26:49
JJ samozrejme, tie fotky som myslel ako inspiraciu na zabudovanie zosikov do kufra a tlmenie, na co si sa pital v prispevku. Ja si myslim ze taka dvojita podlaha je najpraktickejsia na bezne pouzivanie, a mas vsetko ukryte...
Inac ja by som do zadu repro nedaval, ak samozrejme neplanujes 5.1 do auta, ale z tolko penazi asi by ti to nevyslo. Radsej tie peniaze daj do lepsich komp. dopredu alebo do vytlmenia...
o 01.11.2009, 11:45 | Losky
Jako inspirace fakt dobrý a účelný. Navíc ta dvojitá podlaha má výhodu, že když se sklopí sedačky, vznikne rovná podlaha. Tedy ty už to máš asi vyšší, ale já bych tam takovou zástavbu zesíků nedával:)) Mě stačí jeden čtyřkanál. Já na zadek myslel nějaké středobasy v domečcích nebo jen výšky, mám rád, když je ze zadu něco slyšet. Jo, jak si pořešil tu blbou roletku vzadu? U ní si myslím, že je to hlavní rezonant v kufru
o 01.11.2009, 20:51 | frantobmw
Ja nemam vzadu woofer takze ziadne extrem rezonancie nie su, ale pre pripad som dal ANS penu medzi uchitenie tej roletky a bocneho plastu, do ktoreho to je zacvaknute.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3303 sekund.