Navštíveno 2019x

Zdarvim,
žádám vás o radu,potřebuji do svého auta koupi repro o průměru 100mm a nevím jaké by byli nejlepší. proto vás žádám o pomoc koukal jsme na tyhle:
[ Link ] co na ně říkáte??Prostě potřebuji něco co by hrálo dobře.Všem děkuji za radu.
Nevím jestli v tomto rozměru zahraje něco dobře.. Kdyby si napsal dřív tak sem měl Magnat a Alpine..
[ Link ] [ Link ] [ Link ]
na autoráio bych šel rozhodně do Helix E 104 Esprit
[ Link ] nebo potom DLS 224
[ Link ]
takže ty magnaty co jsme poslal jsou k ničemu?A docela se mi líbí ty DLS 224
pokud to ma trosku hrat, volil bych jedny z techto:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] posledni 2 modely uz hraji hodne prijemne
ze všech zde jmenovaných jsou ty DLS 224 nejlepší volbou..
Děkuji za radu. Ale mám ješte jeden dotaz,nebude mit vliv na hratelnost repro když v mém autě je v palubovce orig. mřížka která nejde bez použití násilí vyndat?
moc nechápu, jak to myslíš.. předpokládám,že je to klasická mřížka s otvory a ze spodu je průzvučná tkanina.. Většinou to má za následek malinké potlačnené repro, ale ne výrazné. Ta mřížka s tou tkaninou má smysl hlavně kvůli prachu a bordelu, který by ti jinak padal přímo do reproduktoru.
jo přesne tak jsme to myslel akorát že v cliu neni klasická mřížka ale bohužel taková s horizontálními přepážkami,nevim jak to jinak říct.
mřížku neřeš, to je v pohodě... taky jsem pro ty DLS 224
[ Link ] mám teď 1 pár skladem, kdybys chtěl, v té ceně je to rozhodně nejlepší volba
Máš ty repra na palubce nahoře ?
Ja by som doporucil Boston S45, vyborne stredy, prijemny zvuk.
[ Link ]
hifim@ni@k : ne nahoře nejsou,jseou na palubovce z boku u dveří pod větrákem