Navštíveno 2193x

zdravim chtel bych se zeptat jestli bude free air subwoofer hrat lip v bedne nebo jestli to hraje dobre jen na volno v plate kdyz je to free air popripade jaka bedna se vyplati na 10" basak
Když je to FreeAir tak bez bedny.. Jinak objem ozvučnice se zjistí podle ts parametru reproduktoru..
no mam Pioneer TS-W258F a kolik litru by to potrebovalo?omlouvam se za nejapne dotazy
Vždyt je to Freeair.. Takže ozvučnice bude kufr..
no ano je to free air ale zajima me jestli by nahodou nehral lip v bedne
:-)) No když jew to free tak nejlépe bude hrát bez bedny.. Pokud sw ještě nemáš tak třeba
[ Link ]
no ikdyz je to free air woofer tak neznamena ze bez bedny bude hrat lepe:D
Free air woofery všeobecně lze instalovat do uzavřenek. Potom je můžeš i hodně překrmit. Potom z nich dostaneš mnohem více, jak v případě instalace v platě.
Kluci tak ted schválně.. Jeden prodejce mě tvrdil že se freeair woofry zničí, pokud budou s ozvučnicí..
Do bassreflexu jsou freeair silně nevhodné, do uzavřenky lze instalovat..
luda: Zkusím ho kontaktovat a poptat se ho.. Je to sice už delší dobu,ale snad bude mít stejný názor.. Za mě osobně nějak nechápu proč by se mohl sw poškodit..
Tak sem poslal kamoša aby to zjistill.. Ted už prodejce tvrdil že se poškozovat nebude, ale nebude to ono po zvukové stránce..
to máš jako s oválama, také ti zahrají poměrně líp v malé ozvučnici
No tak to by se dalo řící o každých repro teda ne?
pro středobasy děláš taky ozvučnici
Koax,kompa, vše bude hrát líp v nějaké ozvučnici.. Je tak?? Alespon kompa hrály dost dobře..
takze kdyz to dam do naky maly bedynky melo by to hrat lip
No by mě taky zajímalo.. Když je to free tak možná do větší ozvučnice ne? Jaká litráž cca?