Navštíveno 2176x

Docela zajimave instalace i pekny komponenty, ale ty vyskace u podlahy trochu nechapu..
[ Link ]
co nechápeš? Je to kvůli tomu že čím blíž máš k sobě repra(ideál koax jako bodový zdroj) tím lepší sfázování- za cenu nižší scény
hlavne nemas odtrzena pasma, takze ono to ma svoje kouzlo
přesně, mrkni se na diyma, tam to má takhle asi tak 90% aut

02.11.2009, 15:13 |
hanzz Také jsem u poslední své "instalace" dal výškáče do dvěří vedle středobasů a bylo to řádově lepší, jak někde u zrcátek a podobně. Kdybych si ještě někdy ozvučoval auto (snad už ne :), tak to tak udělám znova.

02.11.2009, 16:30 |
JoPi Taky jsem to tok vyřešil v Sieře a celkem se mi to i zamlouvá protože tam nebylo moc možností kam jinam ty výšky umístit jestli chceš můžu ti poslat foto pro představu.Na výhybce jsem nastavil +3db a pohoda.
je jasny, ze sfazovani urcite bude lepsi, ale kdyz uz je cpat dolu, tak asi lepsi reseni by bylo je hodit NAD stredobas (kdyz uz to ma byt co nejbliz). Takhle tam nemuze byt naprosto zadna scena a zvuk tak musi lezt jak z kanalu.
Kolikrat se kolenem opiram o tapec a v tom uhlu tam mam lytko, v takom pripade musi byt vyskac uplne utlumen.
Nezda se mi to jako nejstastnejsi reseni.
Hele a co tu scenu vytahnout vejs pomoci dalsiho paru vejsek nekde v oblasti sloupku?jednou me to zaujalo ve slovenskym autohifi,mel to v golfu osazenym dynaudio,s.s. rubicon ,a td. .... zkousel jste nekdo neco takovyho ???