Navštíveno 2250x

mám na výběr buď ALPINE PDX-4.100
[ Link ] nebo AUDIO SYSTEM F4-600 Twister Serie III
[ Link ] Bylo by to pro kompa kompa Hifonics ZXi 6.2C
[ Link ]
kdyby jsi měl zájem, měl bych za hodně dobrou cenu Alpine PDX 4.150. Byl již v provozu, ale je včetně krabice, má na sobě i ochrannou folii. Záruku samozřejmě dám taky.
Jinak jsem koukal, že Milan docela u parametrů té Alpiny ustřelil. PDX 4.100 má výkon 4x100W RMS jak na 4, tak na 2 ohmy. Mnou nabízený PDX 4.150 disponuje výkonem 4x 150W RMS jak na 4, tak na 2ohmy. Tady je více info:
[ Link ] Nechal bych ho za 13500,-Kč.
A kdyby někdo chtěl, měl bych i lehce jetý PDX 1.600 za 8000,-Kč.
[ Link ]
jj ta Alpina má 4x100Wrms.
ta cena to je už na mě celkem dost:/
co by jste volily z těch prvních dvou?
PS: škoda, že monoblok už mám jinak bych ho vzal
volil bych jednoznacne PDXko vyborne zesilovace:-) Jinak bych asi nevahal a vzal bych od Revilaka,13500,-je supr cenovka (budes mit zaruku atd....hlavne stejnou cenu jako 4.100 a tech par wattu neni nikdy k zahozeni hlavne u tech tvejch Hifoniku:D
a slyšel někdo ten Audio system hrát? Já ty dva zesíky můžu sehnat za hodně málo peněz (půlku toho za co mi nabízí Revilo tu Alpinu). u toho Audio Systemu se mi líbí výkon oproti té Alpine....nevím... jak jsou to kvalitní zesilovače? bude v nich velký rozdíl ve zvuku a kvalitě? Výkonově je na tom lepší Audio System..

03.11.2009, 12:10 |
Vencaf | Upraveno: 2009-11-03 12:11:48
hele a co zkusit k tomu monobloku stejnej čtyřkanál? teď jsou za super cenu, podle mě s ním neuděláš chybu
[ Link ]
jj koukal jsem na toho iPaula, ale zdá se mi slabej na ty Hifonics.... ten Audio System má 4x150Wrms což myslím by bylo dost slušný!
papírovej výkon není všechno,ale je to na tobě..
jj papir snese vsechno kolikrat mas pasno 1x1500 do 4ohmu ,2500 do dvou a 3do 1 skutecnost je ale treba jen 500w do 4:D

03.11.2009, 15:22 |
Shr3k No hlavně je rozdíl mezi mezi fullrange digitálem a analogovým AB zesilovačem. Když je ten digitál kvalitní a má vysokou vzorkovací frekvenci (aby se to dalo poslouchat, což asi PDXka podle testů zvládly), tak zvládne plnou zátěž levou zadní (a ještě se bude dloubat prstem v nose) a díky vysoké účinnosti nespotřebuje tolik šťávy a nepřemění ji na odpadní teplo.
Zatímco dosáhnout kvalitního přednesu u AB zesilovače je relativně jednoduché, stává se z něj v plné zátěži opékač topinek a generátor pěkného obdelníku... Nehledě na váhu a rozměry, které se asi nedají porovnávat.
to je pravda...ten Audio System bude asi pěknej topinkovač a žrout proudu :/
Ani ten AS nebude špatný. Má i slušné DF.
Ted druhej a budeš spokojnej, alplinka tyhle kompa nenakrmí dostatečně, chtěj minimálně 120w RMS
enduro: Vyzkoušeno? Na čem jsi je popř. měl? Dík
Monička: Nemam je ale slišel sem je v hifonics shopu a řešilo se to tady o pár řádku taky, hodně se mě líbý mam skvělí basy i když ty vejšky byli šílený ale to nebylo slazeno a opravdu chtěj hodně nakrmit !
Škoda.. Vím že se řešilo.. By mě právě zajímalo kde mají hranici.. Zda alespon 100rms poctivých dokáží zahrát..
Monička hranici maj kolem 150w RMS utáhnou bez problémů u 100wrms ti něco zahrajou ale budeto nemasný neslaný
Škoda.. Vím že se řešilo.. By mě právě zajímalo kde mají hranici.. Zda alespon 100rms poctivých dokáží zahrát..
Mám to tu zase 2x.. Se mě ahc jako jediná stránka nějak seká a jede pomale.. :-( Nehledám nic, ale když už tak bych nedal Crunch..
Mám vyzkoušené MBQ 2150.. lepší varianta..
Já sem to třeba na tomhle slišel a libilo se my to.
SlabYkář.. To mě dostalo..:-DD
já bych šel do toho Audio Systemu..kamoš má dvoukanál stejné série na kompa a paráda..
já bych šel do toho Audio Systemu..kamoš má dvoukanál stejné série na kompa a paráda..
Replayman007 mas icq? mel bych velmi zajimavou nabidku:-)
luda551: čus hoď mi to do mailu viz profil
luda551: čus hoď mi to do mailu viz profil
mas v mailu nabidku:-)odepis do mailu
Ještě mě tak napadlo, co třeba Kicker ZX850.4? 4x 175W RMS a cena je na ten výkon a kvalitu podle mě vynikající (nižší, jak za Alpine)! Pokud by tě zajímalo více, ozvi se..