Navštíveno 2111x

Mám sub Rockford Fosgate p112s4 a potřebuji poradit jaký zesilovač k němu.hodí se tenhle.
[ Link ]
Mohl bych ti nabídnout nový Crunch GTR 250.2 jen za 1790,-kč včetně poštovného. 30 měsíců záruka atd. 250W RMS na něj budou v pohodě stačit..
[ Link ]
dikec,to by slo.Kdyz tak objednam jak budou love
no ja nechci prudit,ale to GTR nema tech 250W ani omylem,meril jsem ho...
armani:mam v nabidce axtona ,ktery ma zmerenych 350WRMS
[ Link ]
Pavel: Napiš prosím ty hodnoty.. Díky.. :-)
na Rockforda bych Crunch nedával, kdyžtak mám na prodej RF Punch 300s
[ Link ]
Vencaf:to uz sme zase jinde co se penez tyce,chci neco kolem tech 2 litru.ale diky.Asi se pozdeji ozvu na ten Axton.dikec
Pavle předpokládám, že ten axton má 350W RMS, ale z obou můstků. To je 175W RMS na můstek.
Neříkám, že ten crunch bude mít přesně 250W RMS v můstku, ale určitě bude mít více, jak 175W RMS.. :-) Navíc v testu v carhifi vyhrály právě modely gtr 250.2 a gtr 250.4. Takže bych ho naopak vůbec nezatracoval.
presne ty hodnoty uz nevim,je to asi pul roku co jsem ho opravoval a proto jsem to sem nepsal,ale matne si vzpominam,ze mustek u toho GTR byl kolem 150W rms na 4ohm
Revilo:toho axtona mam na mysli C400x2 coz je 2kanal,tak nevim z jakych mustku?? na kanal ma 132Wrms a do mustku da 350Wrms 4ohm
to ze vyhraly v testu carhifi,tak je mi uplne vis kde(stejne je to vse podlaceny)...,pac zpracovani uvnitr je tezce zoufaly a vykon,kterej uvadeji neni taky pravda a kdysi dobrej crunch je dnes uz tezkej lowend
ja tomu nerozumim vubec,proto se ptam.ted teda nevim vubec kterej.zatim to neni akutni,ptal sem se tak predbezne
předpokládám, že těch údajných 150W RMS jsi změřil na 12V.
jinak těch dalších zesilovačů na té stránce jsem si nevšiml.. Myslel jsem, že nabízíš ten, co je hned na vrchu..
ok,jasny...
vsechny zesilovace merim na 13,5V coz je tak nejak real na svorkach u zesiku v aute,kdyz je nastartovano,pac udajnych 14,4V co to uvadeji nikdo v aute stejne nema...
Z toho vyberu, tak Lightning Audio.. jak cenou, tak vykonem. Zaruka je samozrejmosti..
doufám ze to nikomu nevadí že sem připojím také svůj dotaz ... chci se zeptat čím bude lepší krmit sw bull audio 12" ... jestli carpower hpb 602 a nebo magnat rx 22??
HPB sem měl 1502 kde néní zdaleka výkon jaký udává výrobce.. To samé bych tipoval i u hpb 602.. Raději bych vzal magnat.. Proč se rozhoduješ právě mezi těmito zesilovači..
presne tak HPB taky nemaji ani omylem ty vykony co uvadi carpower...
rozhoduju se mezi nimi protože sem koukal na akcni sety a kdyz ten carpower k tomu nabízejí tak jsem hledal k tomu jeste nejakou jinou variantu.. napiste i neco jiného co by jste doporucili cca v tý samý cenový relaci ..
a bull audio dobré? uvažuju jeste nad helixem bo hertzem..
I použitý? Nebo chceš nový?
Mám tento.. Měl ho pujčený kamarád a ted mě leží v garáži..
[ Link ] 2x150rms
600rms mustek
Petas.Kejdz :tady se muzes podivat co mam aktualne v nabidce pouzitych zesiku
[ Link ]
pavel 528: jojo o tvé stránce vím .. sleduju ..
monicka: a jaká je tvoje cenová představa?
2000,- Je starej 2roky.. Hranej asi 1.5roku možná ani ne..

06.11.2009, 19:19 |
Robo Pavel 528:měl jsem 3 Hondy Civic a všechny měly dobíjecí napětí 14,4V :o)

06.11.2009, 19:32 |
koupi Pavel 528 prosim tě jak se dá změřit výkon v těch watech jak jsi psal.mužů to změřit i já a čím.moc děkuji
Na měření by jsi potřeboval vybavení v desítkách tisíc korun.
Signat RAM:
[ Link ]
Robo:netvrdim,ze nektera nemaji,ale vetsina je na 14V...
koupi:jak pise hifimaniak,je potreba vybaveni za dost penez