Navštíveno 2372x

Cau hosi.Co rikate na 2 pary
[ Link ] a pohon Mac audio Z4100.A je to do octavie dekuji za rady
Repro neznám, zesík se mě moc nelíbí.. Měl sem Z4200 také na repro, ale podle mě to néní ono.. :-)
Zkusil bych
[ Link ] [ Link ] Ten Carpower néní špatnej, ale mě nějak nesedí.. Byl by za 3 500,-
[ Link ]
monicka:Je to pekne ale zes uz mam a chci hodne muziky za malo penez zni to proste blbe ale je to tak nejsem zadnej blazen aby jsem rval do auta muziku za nehorazni penize je to jen pro me nebudu to nekde vystavovat a ani se stim chlubit myslim ze jsou rozumnejsi veci kam vrazet penize ale kazdy ma jineho konicka

05.11.2009, 16:38 |
frantobmw | Upraveno: 2009-11-05 16:39:30
Len neviem ako chces na stvorkanalovy zosik napojit dva pary tych komponentov do aktivu? Ked chces dva pary tak jedine pasivne cez vyhybku jedny vysky a jedny stredobasy na jeden kanal. Ak chces aktiv tam vies napojit len jeden reprodiúktor na jeden kanal, cize dve vysky na predne dve kanaly a dve stredobasy na dve zadne kanaly. Na aktiv potom este potrebujes take radio co ma zabudovane vyhybky, alebo postacuje ak vie zosik orezavat frekvencie do 3-4 KHZ.
ale octavie a aktiv není to samý :-D
hosi nejsem vtom tak zbehli po pravde ani nevim co je ten aktiv
jakou poslouchas hudbu a kam ty repro chces presne dat - myslim ted ten druhej par :) podle toho se da zvolit jestli jsou ideal nebo radej neco jinsiho
do dveri jak origo ve predu do zadu jak sou origo ale jsou tam 13cky tak tam okorat 16 cky
dozadu na místo originálních repro 165mm kompa nenacpeš... to bys je musel dát do plata a to je blbost si myslím, já tam měl 130mm a bylo to akorát
+na ty přední kompa by bylo nejlepší koupit MDF podložky
[ Link ]
no jednak to zetko je rozhodně lepší jak zmíněné alternativy, ale to je jedno...do těch předních dveří můžou být i plasty, pokud nechceš utrácet
[ Link ] jinak jako alternativu bych ti na ten zesilovač doporučil ověřená repra Hifonics:
[ Link ] [ Link ] kdybys to chtěl probrat tak se ozvi na ICQ 261490430
Řada Z od Macu byla dost povedená. Toho bych se nebál.
Ve slovenském autohifi na ně pějí ódy dodnes.
ty kompa muzu myt 2 pary za solidni peniz tak proto by jsem je tam chtel dat.No do zadu jsem se dival a myslim ze by tam sli dostat celkem vpohode
takhle vypadá 130mm reproduktor umístěný vzadu v octávii na místo originálního (pokud myslíš toto umístění)...na míru je dělaná i ta MDF podložka
nad ním je to žebrování a i tak ten reproduktor přesahuje, čili pokud tam dáš 165mm jako že ho tam něják ''nacpeš'' tak to bude zbytečné protože to bude hrát do toho plastu, to bys pak musel vymyslet jiné umístění než jak je na fotce...

hifimaniak: na svk pěí ódy na vše od MA dodnes :)
Hanys:jojo presne tak jsem to myslel zas ktep 13ckam nemam takovou duveru ale v aute co jsem mel predtim zahraly vyborne a to byly o tridu nizsi
dozadu nepotřebuješ nějáké extra repro nebo snad jo?
ty 13ky tam budou určitě stačit
to zas ne i zaklad hraje celkem slusne ale chtelo by to neco vice
základ hraje slušně? :D
moje origo repráky z oktávy letěly do popelnice :D kdyby si měl někdy z olmíku cestu do ostravy tak se ozvi, klidně si můžeš poslechnout mou oktávu
jaké máš rádio?
no radio Kenwood tak jako zadna slava to neni ale na zaklad hrojou celkem dobre samo nebasujou.No jezdim do Paskova