Navštíveno 2150x

05.11.2009, 18:58 |
hawai zajímalo by mě čím vším se dají lepit bedny, lepidlo na dřevo typu Soudal je jasný, jenže to mi už dochází a nevim jestli s nim zvládnu celou bednu udělat, spíš ne. ale mam tu kilovou plechovku chemoprenu na podlahy. dá se to použít nebo to držet nebude?
Vem normální herkules, ten udrží všechno.
normal drive sem delal jen chemoprenem a drzelo to fest:-) jinak to vem herkulem drzi to pak pekne nebo silikonem na vakuovany okna:-)

05.11.2009, 19:03 |
Jujk0 Vruty a silikon :)

05.11.2009, 19:04 |
hawai ok, a mam teda pouzit ten chemopren kterej tu mam, nebo si dojit za tech par kacek radsi koupit herkules? co bude lepsi?

05.11.2009, 19:05 |
hawai vruty moc davat nechci, jen par pro stazeni, ale ne zas tolik aby to na nich drzelo, chci to mit spis slepeny nez sesroubovany
Já osobně lepím soudalem na dřevo (vlhkotěsný), označení z hlavy nevím. Chemoprénem to nelep. Jmenovaný Herkules nebo Ponal na dřevo od Henkelu udělá dobrou službu

05.11.2009, 19:10 |
hawai tak kluci jak teda :-) jeden rika to, jinej zas to, tak ja nevim :-D
Rozhodně aspoň herkules! Já teda lepim soudalem, ten je bezkonkurenční a za ty peníze mám aspoň jistotu.
Lepit dřevo silikonem je pěkná prasárna a chmopren neni o moc lepší..

05.11.2009, 19:17 |
hawai ok, tak na to dodelam ten soudal co tu mam a kdyz nezbyde, dolepim chemoprenem. ten se tu taky mozna nekde najde nebo ho koupim...chemo necham pak na koberec

05.11.2009, 19:18 |
hawai nechci to moc šroubovat, ale mam tam dávat týble?
par vrutu a nejobycejnejsi akrilaTOVEJ TMEL V TESCU ZAQ 25KZ KDYZ TO ROZEBYRAM DE DREVO TMEL DRZI
používám klasickou disperzi/herkules a cca po 7-10 cm dám vrut.

05.11.2009, 19:35 |
hawai a týble (dřevěný kolíčky) mam dávat? nebo jen deska na desku
já dávám desku>lepidlo<desku

05.11.2009, 20:09 |
hawai ok. tak díky

05.11.2009, 20:12 |
Směty Používám dispercol a šrouby do sádrokartonu.. Naprostá spokojenost..

05.11.2009, 20:23 |
hawai pár sádrokartonovejch šroubů tu taky mam, ale myslim ze budou kráký
čau ponal,soundal a podobně je vpoho herkules tak na papír ale pokud chces dávat míň šroubů tak použij PUR lepidlo a je to na beton. K dostání v drogerce,baumax a tak a nejlepší čím to můžeš udělat.
duvilax na drevo a par srobov, drzi a uz nikdy nepusti. Ked to budes chciet rozobrat tak koniec, praskne doska ale nie spoj.

06.11.2009, 07:50 |
swep herkules, pokud mas MDF teda, ani majzlem a kladivem se mi to nepodarilo rozstipat, musel sem to rozrezat primocarkou nakonec
Pokud lepíš na tupo tak je vhodné zpevnit spoj pomocí hranolků v rozích.
Se šrouby to není potřeba vůbec přehánět.
Den braven, nebo soudal. Purový lepítko. Jsou označována jako D4. Sichruju to vrutama po 5cm (aby to bylo fakt hustý). D4 krásně napění (lepené strany nutno udržet ve stálém protitlaku po dobu lepení) a krásně bednu i utěsní.

08.11.2009, 08:09 |
Sodom rover:Co tady mlžíš?Herkules tak na papír?Přečti si návod a pak tu něco prohlašuj.Je to disperzní lepidlo.Takže bez ohledu na značku je každá dobrá na mdf a podobný materiály.
Sodom se zas tak nerozčiluj ho prodáváš nebo co???:-)
Jinak jak sem psal a taky jako sprath.Jinak neni disperze jako disperze!!!
Stačí si koupit Soudal a neřešit.
Tak drahý není, abych musel nějak spekulovat.

08.11.2009, 19:36 |
Sodom rover:se nerozčiluju a neprodávám ho.Lepím Herkulem,nebo lepidlem na plovoucí podlahy a nerozebereš to..
rover: sodom ma pravdu, ja taky vzdy lepim Herkulem a spoj nerozpojis ani kdyby jsi se po..