Navštíveno 2447x

Čau chlapi, poradite mě nějakou základní sestavu na SQ? Cena sestavy by měla být do 15000kč.
Díky všem za nápady a odpovědi

09.11.2009, 15:49 |
Pavel02 | Upraveno: 2009-11-09 15:51:24
Já jsem se do tvojí ceny vešel s takovou sestavou:
HU Alpine 7944 (jeté)+ changer (jetý)
Přední kompa: Morel TEMPO 6 (nové)
Zesilovač: DENON DCA 800 (jetý)
SW: uDimension (nový)
signálové kabely: Dietz Profesional (nepoužité)
Repro kabely: HELIX (nové)
Tlumení: Dynamat (nové)
Ono to bude chtít i do jakého auta? Rádio budeš také dávat?
rádio mám od Alpine, takže bez rádia.. a půjde to do vozu škoda felicia
2p nebo 3p??? (U Felicie je 3p docela problém)... Sub nebo bez subu???
ruffrider: Mužeš mě to trošku nějak rozepsat?.-) Něco málo k temu dodat.. .-)
u zakladni sq sestavy rozhodne ne 3 pasmo...to uz tu bylo receno asi milionkrat.
Jinak za ty penize klidne co pise Pavel02. Morel TEMPO urcite nezklame za ty penize, Denon DCA800 mam ted i s uDimension JR1004 a opet v dane cenove relaci vyborne kousky. Zbytek nejaka rozumna kabelaz a hlavne nepodcenit tlumeni dveri.
Tempo6 - 5000,-
Denon - 3000,-
JR1004 - 2500,-
do ceny se vlezes krasne. co se tyce tlumeni, tak bych asi vyuzil do zitrka akci na Vibraflex za velmi penize.
lukee_cz: Já sem taky začátečník a šel bych do toho hned (i když by to ve finále byla asi katastrofa) :)
Monička:
2 pásmo - 2 repráky (středobas + výška)
3 pásmo - 3 repráky (bas + střed + výška)

10.11.2009, 14:35 |
lukee_cz | Upraveno: 2009-11-10 14:36:44
Radeggast: no prave...ale abych si nasypel popel i na svou hlavu, taky jednu takovou katastrofu chystame a uz ted se bojim vysledku (nebo spis procesu ladeni) :-)
Radeggast mě předběh :-P :-D
A aute jsem mel sestavu za par set tisic Kc a mel jsem 2p. Nijak jsem nemel pocit, ze by mi stredak chybel. Nevidel bych tedy 3p jako neco jednoznacne lepsiho. Kvalitni 2p umi zahrat velmi velmi dobre...
Pokud jde o tuto sestavu, mrkni jeste na tenhle zesik v akci:
[ Link ] Je novy, vykon vice nez velmi dobry a mame jej velmi dobre osvedceny prave s Morel Tempo 6. Zaruka take neni od veci.
Dobre si precti popis akce. Chce to si pospisit, ale mohl bys tam usetrit nekolik tisic Kc pri nakupu zesilovace i reproduktoru. Navic na tlumeni dveri je ted moc prijemna akce na Vibraflex 25, ktera zitra bezi posledni den:
[ Link ]
iceman: Vubec bych e nebál toho co ti doporučuje milan z prohifi. Kombinace osvědčená, společně kompatibilní a za ty peníze výborná volba..
je vhodný pro SQ DLS Performance CA51? chci něco opravdu zaměřenýho na kvalitu jako např Denon...bude lepší DLS nebo MB Quart viz výše? Cenu neřešme, jen jestli někdo slyšel oba zesíky...repro Tempa6