Navštíveno 1814x

09.11.2009, 20:50 |
hawai už nějakou dobu mi střašně blbne signál na rádiu, skoro se to neda poslouchat protože to pořád šumí. poslouchám vesměs jen evropu2 v praze na 88,2 a mimo prahu 105,5. jenže je to už tak tragický, že když jedu po D1 tak vůbec nechytám ani na jedný frekvenci a když už jsem skoro v praze, tak se trochu chytne, ale stejne se to neda poslouchat protože to šumí furt. rádio je asi 2 roky starej sencor tenkrát novej za necelý 2 litry. že je to sra*ka vim, to mi řikat nemusíte, ale tak stejně by mohlo aspoň trošku fungovat. to už líp hrálo origo rádio do felicie. poradí někdo co s tim? vyměnit anténu? nějakej zesilovač? nebo co? jen si pamatuju že když jsem ho tenkrát montoval, tak na ISO konektoru byl kabej ,,+ antena,, nebo tak neco, ale to jsem nenapojoval, normalne jsem tam vrazil takovej ten ,,jack,, na antenu a nic vic
no to jsi nenapojil napájení zesilovače antény, zapoj to a uvidíš zapojuje se to do ovládacího vodiče rádia většinou je modrej, pokud ani to nepomůže je v řiti zesik antény, to je u felicií celkem normální mě už nejede aspon 3 roky

09.11.2009, 20:59 |
hawai kamže se to napojuje? já jsem tam tenkrát předělával konektor, páč ve felicii ISO nebyl a v tom svazku kabelů co vedly k původnímu konektoru byly jen dráty na repro, + a -, a ten anténovej jack, ale nic víc....
napojuje se to na ovládací vodič co jde z rádia bejvá modrej a je na něm napsaný system remote control, je to vodič do kterýho jde + po zapnutí rádia používá se na zesilovač antéty nebo na spínání zesilovačů,po vypnutí rádia má nulový nepětí a tak se ti vypne zesik antény prostě aby jel jen když je zaplí rádio

09.11.2009, 21:17 |
hawai ok, ale jen ted nevim...bavime se o nejaky zesilovaci co je nekde v antene na strese? nebo v radiu? ja jen nejak nevim kam to dat, zadnej volnej kabel kterej by mi ved od nekud z auta tam uz neni. a tenhle vede z iso a uz se neda kam napojit....takze se ma napojit na remote nebo ma vest uplne nekam jinam k antene na strechu?
no měl by jsi mít u toho jacku od antény jeden černej kabel, měl by vést vedle antény ten se pak napojuje na ten remote kabel od rádia,ale měl by tam být nepomatuju si že by se dělala do feldy anténa bez zesilovače. zesilovač je střeše je to to do čeho štoubuješ prut antény

09.11.2009, 21:24 |
hawai ok, uz jsem v obraze. diky. tak to budu muset prolezt a snad to nekde objevim.