Navštíveno 2001x

Co na něj říkáte? jak hraje? jak tlačí? Stačilo by mu cca 730Wrms?
Nebo je lepší Alpine SWR-1242D? ale chci slyšet názor na ten RF s porovnáním s tímto. Díky!
myslím že by snesl o dost víc,já do p1s412 pouštěl něco kolem 450rms a v klidu, pak jsem zkusil test trošku jsem mu přidal a odpálil jsem ho :-D jinak za mě rozhodně RF
RF je tlakař a Alpine je SQ volil bych Alpine mozna se ti zda ze to tolik netlaci ale bude to tim ze je ten bass presnej a nehucito:D
luda551 jj přesně netlačí to a to mi krapet chybí :/
Kdyz nekdo rekne, ze RF je tlakar, tak mu jedine dopurucim radeji jine znacky nez RF, protoze k tomu jinak neni co dodat. Zvlast v pripade T1....

11.11.2009, 09:58 |
Alííí RF T1 jsem měl v uzavřence v Leonu, a dostával 1 kW RMS. Neříkám, že tlačil málo, ale příště radši štěrbinu. Alpinu jsem neslyšel.
No ja jsem mel uzavrenky a strebiny od P2, P3, T1 a ted mam sterbinu T2. Zkousel jsem osobne v aute nekolik variant litrazi. Do RF T1 se da pouzit do uzavrenky, kde generuje naprosto presnej bas. Sla pak nakrmit i vice, kdyz mel clovek stabilni zesilovat. Jinak hucak RF absolutneni. hlavne hacak nebo nehucak se udela bednou....
Alííí: včera sis tu Alpinu mohl u mě poslechnout:))))))))))))))))

11.11.2009, 11:03 |
Alííí Replayman007: Billy??? :-))))) Aha.. :-)))))))
Barthez: nemáš teď auto na zeleno??:)
Alííí: jj Billy :D tady už ten nick byl obsazenej :) příště můžeš poslechnout:) ale asi tam půjde do tý uzavřenky ten RF :) Ty víš od koho :D :) takže don´t sale:)
Barthez: tak to Ti v Milovicích mooc pěkně a nahlas hrálo! to v tom byla ta T2 jo? čím jí krmíš a co tam všechno máš? není někde odkaz na Tvoje auto?:)
jo a Alíí kolik litrů je ta uzavřenka?? a kolik je potřeba litrů pro štěrbinovou ozvučnici pro tu T1?

11.11.2009, 13:25 |
Alííí Tak to netuším, ale na webu RF to najdeš...
jj už vím kolik:) ale nechce se mi to předělávat..nechám to v uzavřence:) tak za čas tam přijde T1..doufám, že budu spokojenej:)
No mam tam 4x T212D4 a pro se 2x T3000.1bd :-)
Jinak jukni na nejake stranky o sazech. Moznqa nekde bude auto vyfocene. Ja sve zatim nemam udelane pac tomu moc nehovim :-(
mazec :D 4x T2 :D
to musí být hukot! není možný to někde poslechnout? dát si srázek a pokecat?
Jsem z Nymburka, tak lze vse, ale uz ho ven netaham kdyz je tohle pocasko. Za 14dni ho odstavuji na zimu, tak jak pan chce.
no a já jsem kousek od Poděbrad:) z Pňov-Předhradí :))
Se na někdy dohodnem ok?