Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Morel elate 6

o Navštíveno 2264x o
o 10.11.2009, 13:51 | morelos
Neviem si uz dat dalej rady...Uz asi po 4 krat sa mi prelomil kablik na Morel elate ktory vedie do membrany.Ale az tam dole ako sa napaja uz na cievkovy drotik.A je tam neskutocne zly pristup.Ja neviem uz ako to spravit a tak prosim o radu,alebo nepoznate niekoho kto predava tieto uzasne repro?Musim ich zohnat este raz-su ozaj skvele...az na tuto chybicku.Dakujem

foto k příspěvku  od morelos

o 10.11.2009, 14:10 | durus
Supafly666 predaval stredobasy
o 10.11.2009, 15:44 | morelos
dikes uz som mu volal....ma ich :))
o 10.11.2009, 17:45 | TommyDS
www.iltrade.sk oficialny importer Morel na Slovensko... Ja mam Hybridy, na kazdy stredobas ide 290W rms a uplne v poho drzia, takze je to velmi zaujimave, ze k takemuto dacemu doslo ...
o 10.11.2009, 22:04 | morelos
par krat som uz pocul ze sa to stava,ale asi len na elate.
o 11.11.2009, 13:08 | prohifi.cz
2 morelos: mel bys zkusit uz rovnou Supremo stredobasy, je to o necem jinem :-)
o 11.11.2009, 19:35 | morelos
je mi to jasne ze je su o nicom inom,ale popravde nemam ani zosik na ne -lebo su poriadne "nenažrane" :) a ani tych peniaztekov moc nieje...:-( Ale moooozno niekedy neskor,ale uz veru davno nad nimi slintam.
o 12.11.2009, 09:31 | prohifi.cz
jasne, chapu... nekdy je zkus ;-)

ja je mel na Genesis Dual Mono Extreme a naprosto idealni - tech 2x 300W rms jim tenhle zesik daval v pohode a svedcilo jim to :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3556 sekund.