Navštíveno 2107x

10.11.2009, 16:58 |
hawai | Upraveno: 2009-11-10 17:03:11
dneska jsem si domu přines tyhle dva BR
[ Link ] a přemýšlím jak je pak přidělat do bedny. má se to nějak lepit? pokud ano tak čim? nebo do toho ,,trychtýře,, navrtat dirky a přišroubovat to?

musíš mít přesnou díru, do toho to stačí narazit a drží. Pro pocit to ještě můžeš zdrsnit a namazat třeba chemoprénem, nebo obtáhnout silikonem.

10.11.2009, 17:13 |
hawai no ale tak to by mi ven koukal ten menší průměr, který neni moc hezkej. z estetickýho hlediska bych radši aby byl vidět ten větší konec
Bud jen nasadit na přesnou díru a nebo i přilepit.. Já to měl na jednom boxu přilepené, na druhém jen nasazené..

10.11.2009, 17:32 |
hawai ok. takže šroubovat ne? tak ja udelam teda presnou diru a narazim to tam a jeste tam kydnu trochu lepidla....a při spojování BR stačí ty díly do sebe pořádně narazit nebo taky lepit?
je vidět že ten zaoblený konec není uzpůsobený k uchycení, tudíž je asi myšleno že bude uvnitř bedny. I když ti možná připadá hezčí:-)

10.11.2009, 17:48 |
hawai jj, už vidim ze pro uchycení je ten druhej konec....ale jak řikám....čistě z estetickýho hlediska bych radši měl venku ten víc zaoblenej. vypadá to fak líp. a na funkčnost to snad nemá vliv jestli bude tak nebo tak, ne?

10.11.2009, 22:13 |
hawai takže když to jen zapasuju do těsný díry u který upravim okraje aby tam to rozšíření hezky zalezlo a pro jistotu to napatlám chemoprenem, tak to teda stačí? a nevadí že to dám teda odráceně? (širšim ven, užšim dovnitř) nebo to bude mít nějakej vliv na zvuk?
to zaobleni na konci ma svuj duvod

11.11.2009, 06:58 |
hawai takže ho nemůžu otočit?
a za co ti tam teda bude případně držet?

11.11.2009, 15:25 |
hawai no ja myslel ze bych vyriznul tesnou diru a srazil hranu tak aby kopirovala to zaobleni. BR by se tam potom narazil, takze by drzel v miste kde neni srazena hrana by drzel tim ze je tesna dirta a v miste kde je zaobleni bych dal lepidlo.
nikdy jsem s BR nepracoval, zatim jsem delal jen uzavrenku, tak se v tom moc nevyznam, proto se ptam :-)
ale podle toho co psal kral007 se teda nemuze otocit? tim sirsim musi byt vevnitr?
jako kral007. Zaoblenim dovnitr kvuli proudeni vzduchu

11.11.2009, 16:26 |
hawai ok, takze to resit nebudu a dam ho tak jak ma bejt. tak diky
když bych chtěl mí i venku zaoblenej, tak se pokus někde sehnat něco takovýho
[ Link ]

12.11.2009, 20:06 |
hawai nic takovyho tady u nas nemeli. ono tohle vypadalo i z fotek jinak nez to je ve skutecnosti. a navic clovek nad temahle vecma nemysli, dokud to nedrzi v ruce. ted uz je to jedno, mam tyhle a budu je teda muset dat tim zaoblenym dovnitr. ted uz s tim nic moc neudelam