Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Názor na značku Lanzar.

o Navštíveno 1987x o
o 11.11.2009, 14:54 | Replayman007
Je to kvalitní značka? nebo co o ní víte

o 11.11.2009, 15:33 | TommyDS
Byvala kvalitna znacka, teraz uz o nicom, vykony uplne nadnesene, konstrukcia lacna... Urcite sa daju za podobne peniaze zohnat aj lepsie veci.
o 11.11.2009, 15:48 | Replayman007
jj díky. to jsem potřeboval vědět. jsem pokukoval po ebay:)
o 11.11.2009, 17:18 | koren
jj,stary, teda nektery hodne stary veci jsou hodne kvalitni...
o 11.11.2009, 21:23 | cendler
měl jsem v ruce i novější věci, a zpracování bylo podle mě kvalitní a zvukový projev taky dobrý, ale samozřejmě né ty nejlevněší co dělají, byla to nějaká vyšší řada
o 12.11.2009, 07:47 | Pavel02
Repl...: značku LANZAR bych rozhodně tak jednoznačně nezatracoval. Nevím, jestli z těch co tady napsali má vůbec někdo osobní zkušenost, nebo jen napsali co někde slyšeli. Já mám dva zesilovače řady LANZAR OPTI a jsem nadmíru spokojený. Naopak bych řekl, že za peníze které jsem za ně dal, to byl velmi dobrý kup. Monoblok dává poctivých 750W RMS/4 ohmy, a čtyřkanál zapojený domůstku na středobasech MOREL ELATE se svými 2 x 250W hraje tak, jak žádný jiný který jsem měl. MORELům sedí jak prdel na hrnci. Byl bych asi opatrný ve výběru u nižšších řad.
o 12.11.2009, 09:34 | trueno
Mám sub Lanzara ,je to asi ta nejnižší řada,15ctku,a na to že stál pár šupů má suprový zpracování , koš je lisovanej z jedničky plechu ,čistý lepení ,citlivost 98 ,co víc chtít za ty prachy......
o 12.11.2009, 17:38 | TommyDS
Pavel02: Co sa tyka Opti, tak mozem suhlasit, ale dnes uz tie modely v Opti nevyrabaju (taky obly dizajn), ale co som videl nejake modely Heritage serie, tak uplny otras :(
o 12.11.2009, 21:34 | cendler
jak píše Pavel, měl jsem kompa Opti, na to jsem si nevzpoměl, měl jsem je v autě cca půl roku, a jak už jsem psal hrály a hrajou teď v jiném autě, taky pěkně. já si taky nestěžoval
o 13.11.2009, 10:40 | Pavel02
já mám tyto dva kousky.

foto k příspěvku  od Pavel02

o 14.11.2009, 07:06 | TommyDS
Pavel02: Uz si nespominam presne, neviem ci to neboli tie, co som dal ako fotku ... Zostava bola P88, 4kanal na phase kompa, 2kanal na Focal woofer...

Podla vsetkeho tieto kusky co som pridal mali byt este konstruovane firmou ZED audio (Steven Mantz), ktory vyrabal zosiky aj pre Hifonics v 80tych rokoch ...

foto k příspěvku  od TommyDS

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3586 sekund.