Navštíveno 2032x

Zdravim všechny. Chtěl sem se zeptat na nějakej SQ woofer. Teď sem měl Hifonics HFI 12S4. Ozvučnici si budu stavět. Ideálně kdyby byl tak max. do 400W RMS, protože by to bylo na zesiku Hifonics TXi 6408 v můstku(+-340W RMS). Předem dík.
Mam tu neco na prodej jestli mas zajem tak napis emaila kolik jsi schopen dat vcetne bedny.

12.11.2009, 09:07 |
clown joo mit tak 1.5 - 3kw mel bych pro tebe SQ :o) SWX od //A :o)
co Alpine Rkový řady? 12" ?

12.11.2009, 16:10 |
Radeggast | Upraveno: 2009-11-12 16:10:49
Asi první "nebazarová" reakce:
Já bych zkusil:
[ Link ] trošku přes, ale myslím, že by to hrálo dobře...
Případně:
[ Link ]
No mít na jednu z těch Alpinek zesilovač tak bych se asi dlouho nerozmejšlel. Ale zatim musim zůstat jenom u toho 4. kanálu, co mám. Nerad bych si nějak pohoršil oproti tomu Hifu, co mam teď. I když je pravda, že to taky není žádná extra třída, ale za ty peníze...
Infinity Beta TEN. Luxusní lacinej desetipalcovej drobek do 14ti litrový bedny. Dodnes lituju, že sem ho kdy prodal :(
ja osobne bych sel do MB Quart DWI 302 / 252 zalezi jakou chces velikost
[ Link ]
Zvukově se mi líbil např. Hertz ES250. Pohodový zvuk.
Někde v bazaru tuším byl.

15.11.2009, 13:36 |
trlon [ Link ] cenu nabídni,je nový zabalený-levne
ja bych doporucil JL12W6 ale cena o neco vetsi,ale zase stoji za to.
bigmat: Škoda, že je to 2x4 ohmy. To na ten svůj 4 kanál nemůžu dát. A těch 340W by mu asi taky zrovna nestačilo. Jinak bych o tom vážně přemejšlel. JL-ko byl vždycky takovej můj malej sen. Ale i tak díky za nabídku.
Asi mě prostě nemine koupě nějakýho monobloku a pak se uvidí. Díky všem za nabídky.
kup si mono a uvidis,je to investice ktera se ti myslim vyplati.Kdyby jsi chtel tak se muzes prijet poslechnout rad predvedu.