Navštíveno 4834x

ahoj , mám tydle komba
[ Link ] a ve vyhybkách sou takový jako by žárovky fakt nevím jak se to jmenuje,když jsem jim ted malinko přidal na zesiku tak si všímám jak je ty vlákýnka v tom rozžhavujou je to dobře?? asi ne co ?
je to to v kroužku v levo dole =)

Když si to přecteš tak zjistíš, že to pohlcuje přebytečnou energii a bude to svítit jako žárovka.. tak je to v poho
rád bych si to přečetl ale moje angličtina toto nezvládá =) tak že prostě když to bude hrát a bude to svítit jako žárovka tak to bude v pohodě??
Je to kontrolka proti přetížení a odpálení. Vybíjí to přebytečnou energii kterou tam v určitou dobu pustíš.
Že by ochrana víškoveho reproduktou???:-D
A nebo ochrana výškového reproduktoru? :-)
Měl sem ty kompa, a co vím tak je to proti přetížení.. Takže jako kluci.. Já si myslím že když už problikává či svítí, tak bych ubral na Gainu.. :-)
děkuju moc všem za radu =) jen mě je divký že to nich skoro nic nepouštím a ono to už problikává, mám je na zesiku GZTA 4.120MK2 gain mám tak na 45% a když dám rádio tak na na 65% hlasitosti tak mě to problikává,se mě zdá že do nich pouštím málo na to že maj 100RMS =)
U mě byl strop cca 70rms.. Měl jsem je na Crunchi(pzi,GTs) a Autoteku ss 100.4
[ Link ]
tak proč ty moje nesnesou taky těch 70W? pouštím donich ani ne pulku gainu? čím to???
Gain neurcuje vystupny vykon, ale vstupnu citlivost...
A nemusi to preblikavat len kvoli prebytku vykonu, ale preto ze dostavaju tie vyskace skresleny signal ...
Tommy: myslíš že muže dostávat i zkreslení když zesík nejede ani zdaleka naplno? Také mě to napadlo, ale zase když je tam rezerva..
Také sem mu psal, že už to muže jít do zkreslení..
je možný že zesik dodává zkreslenej signál?? pač jinak mě není jasný proč mi při 45% gainu začínaj repro zreslovat,chtělo by to asi hodit na jinej zesik
Máš někoho kde mužeš vyzkoušet?
Já mám zesík zapojen na hulváta a nemám nějakou zástavbu.. Takže by stačilo jen pár káblíku oddělat a mužem zkusit..
Monicka - vies staci mat nastavene rozne loudness, D-Bass, vyskace na +6dB, atd a ani nemusis mat gain naplno a signal je ako na potvoru ...
A zas GZTA mk2 seriu nepovazujem za nejaku extra kvalitu, kludne moze dochadzat ku skresleniu aj pri 45% gainu ...
Tommy: Já tyto faktory beru, ale vše je nastavené na 0 na rádiu.. A na zesilovači bass boost či jak to je, je také 0.. GZTA určitě nebude extra kvalita, jedná se o základ..
TommyDS: neboj vše mám nastavené zprávně! na rádiu vše na 0 na zesiku žádné bass boost nikdy nedávám. podle mě je fela v zesiku.
Monička: to by bylo super díval sem se že jsi z brna, tak to se můžem nějak domluvit byl bych ti moc vděčnej, ale musíme počkat tak tejden něž mě dojde rádio, já to svoje před dvouma dnama prodal =)
Néní problém.. Až to pak bude aktuální tak piš na mail.. At to tu nemusím hlídat.. ;-)
jsi moc ochotnej Děkuju moc určo se ozvu! =) sem moc rád že mě pomůžeš
Nebudu zakládat nové téma,dám to sem, máte někdo zkušenost s těmito repry?
[ Link ] popřípadě s celkovou značkou MOHAWK , přemýšlím vzít od nich kompa.