Navštíveno 1972x

čauvec dostali se mi do ruky tyto repro ale nevím jak je zapojit ??? poradíte ? já mám hyundai coupe a chtěl jsem komponenty a kamarád že je má tak jsem je do něj koupil ale je zajimavé že ke každýmu repru je drát a krabička a tak přemýšlím jak to zapojit....normálně mi v autě hrají jenom repro ve dveřích a výšky mám na palubovce ale nemám je tam a mám tam jenom kabely tak nevím jestly to půjde napojit ??? :-O děkuji za radu předem :)
Jednoduché, kabely z rádia(bych vyměnil pokud máš origo) zapojíš do vyhýbky na pozici IN, výšky na pozici TW, a střed na poslední svorky.. Ted si nemužu vzpomenout na označení.. :-((
na dráty , co idů od rádia napójíš obě dvě škatule , tů co má na sobě TWeeter dáš na výškáč , tů druhů na středobas.
:D to je normálně zapojení na vyhybky ale mě jde o to že foto mám tady a řeknetě mi kam mám napojit ty draty a když nemá vyhybky v autě...a k repru jem dostal akorád ty krabičky co jsou na fotu...

mám výškáč a drat na tom krabička pak mám repro 165mm a za tim krabička a drát .....takže by se dalo říct že mám od rádia vystup 2dráty a na repro je vlastně 4 kabely ... :-O
stačí ti to tak ?

jj výborný :) deěkuji mě šlo o to že na repru a na výškáči je napsaný 4ohm ale nevěděl jsem co je v krabičce taže jsem si myslel že bych to takhle zapojil do 2ohm a na to nemám radio stabilní ve 2ohm ... :)tak v těch krabičkách bude asi nějak vyhybka :) nebo co si :) děkuji :)
Ta krabička jak tomu říkáš je vyhýbka..
A ta krabicka ti rozdeluje vysky od stredobasu.Aby ti stredobasy nesly do vysek a vysky do stredobasu.proto to tam je.A je to vyhybka jak jak to pise Monicka.
normálně býva jedna krabička a to jsou vyhybky a do ní jde jak z tweetru tak středobasu 2 draty a dva dráty jsou vystupní na radio a já jsem právě čuměl jak puk kdžy každý repro mělo jednu krabičku... no to už je jedno děkuji hlavně :)
Normálně bývá jedna krabička(vyhýbka)? U kterého repra např? Dík..
jéé to je slovíčkaření...myslel jsem to takhle výšky a středobassy od každého jde drát do vyhybky a z vyhybky jde drát do radia to jsem bral jako jednu krabičku :) a na druhé straně další... :)
Neber to jako slovíčkaření.. Sem tě nepochopil tak sem se ptal.. A zkus tomu prosímtě říkat vyhýbka.. Krabička
!? To zní hrozně..
ok :) tak už jsem je dal do auta :) ale budu to ještě upravovat výškáče budu je dávat do trojúhelníčku k zrcátkám a budu to dělat s kitem a podobně :)
Laminát, klasika.. :-)) ideální volba.. :-)
akorát že já jsem v práci nesehnal laminát a sehnal jsme jenom tmel se skelným vláknem tak to budu dělat z toho...ale koukám že jsem zapoměl na normální tmel ...takže ještě počkám a vypůjčím si ještě trochu normálního tmelu na dokitování po tmelu se skleným vláknem ... :D co já bych dělal bez práce :D