Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výroba ozvučnice přímočarkou

o Navštíveno 2311x o
o 15.11.2009, 13:54 | Petr0000
Chci se zeptat,jestli se dá udělat ozvučnice se skosenou zadní stranouv přímočarou pilou.Nejlíp by se mi hodila kotoučová pila,ale tu nemám.Bojím se abych měl rovný řezy atd.Je lepší dát co nejtlusší řezák?Bude se mi hodit každá rada.Dík

o 15.11.2009, 14:10 | hoff
to uřízni s rezervou a pak šmirglový nástavec na rozbrus, a krásně si to sešikmíš . . .až to bude smontovaný. Tak to dělám já
o 15.11.2009, 14:28 | Midnite
a já si říkal že nejdou komplikovat lehké věci :) .. Ohledně rad. No nejdřív si vše pořádně propočítej, potom si vem pravítko a vše si nakresli. A pak si dej cigárko ať se ti neklepou ruce a řezej pomalu a podle čary :) nic těžkého
o 15.11.2009, 16:28 | Sodom
jak píše Midnite.Dá se řezat přímočarkou pod ůhlem a přesně.Ale chce to kvalitní značkovou pilu a ostrej plátek.
o 15.11.2009, 17:40 | CarMedia.cz
Pokud chceš řezat s přímočarou pilou rovně, chce to vodící lištu. S ponornou pilou to uřízneš mnohem ryhleji a pokud jsi začátečník, tak 100% přesněji. Jinak pod úhlem můžeš řezat jak s přímočarou, tak i ponornou pilou..
o 15.11.2009, 17:44 | hawai
jako Revilo- já takle dělal první bednu: přímočarka a vodící lišta. ale znova bych to už nedělal. teď už jedině maflem a naprosto super. je to rychlejší a přesnější
o 15.11.2009, 18:08 | rover (WoodTech)
A co takhle skočit do hobymarketu a pujčit si profi mafla s vodící lištou (festool)když už se do toho musíš pouštět sám. Jinak pokud by sis chtel usetrit starosti a cas tak se ozvy.
o 18.11.2009, 14:57 | J.O.G.I
Lidi co je to vůbec ten aktiv já se v tom taky nevyznám.dík za rady a sorry za blbý dotazy.pic
o 18.11.2009, 14:58 | J.O.G.I
sorry necumim.blbý forum.
o 24.11.2009, 17:55 | tazman | Upraveno: 2009-11-24 17:56:32
mno asi ode mne bude blba odpověď..ja si to nechavam rači dicinky nařezat u truhlaře na pořadne mašině...dovezu mdf a planek a pak to doma jen slepim a sešroubim...ještě se mi nestalo že by některy díl neseděl přesně...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3118 sekund.