Navštíveno 1746x

Občas se mi stane, že mi na levé straně ve předu u řidiče přestane hrát výškáč a středobas. levá strana, zadek a basák hrajou normálně....nevím čím to může být. Občas to vypadne jen na chvíli třeba při větší hlasitosti, jindy i při malý a naskočí to někdy když na rádiu našteluju ať hraje jen levá strana a nebo když přidám hodně hlasitost a nechám to hrát naplno...tak v tom krapet zapraská a chytne se to...ale někdy taky ne. signálovým kabelem to není a troufám si tvrdit, že kabely k repru to taky není..... repra to jsou Hifonics Zeus a z té samé serie i výškáče. honí je Eyebrid 4Y80. Díky za rady a postřehy, páč mě to fakt štve:/!
Pokud si proveril vsechny spoje a koncovky, tak bych to videl na problem v radiu nebo zesilovaci.
to samy jako:audioves.cz nicim jinym to asi nebude kdyz jsi skontroloval kabely zacal bych s tim nejjednodusim a to radiem,skus prohodit s nejakym jinym,je to 5min prace,kdyz to bude dobry tak je to jasny,a kdyz ne tak to je nejspis zesik nic jinyho me nenapada...
Ja bych prohodil na zesiku levej a pravej kanal (na cinch kabelech). Pokud ti to bude blbnout porad dal na stejny strane je to zesilovacem, pokud to bude delat druha strana je to radiem.
nebo tak,to je rychlejsi a jednodussi..
nebo to jsou jen kabely u výhybky ;)
ja sem měl to stejný a problém byl u zesiku,stačilo opravit tu kovovou část na jednom z kanálů,pohrát si z těma pacičkama a bylo to.
me se stalo taky neco podobnyho,akorat nevim jak se mi odsroubovaly kabely u zesaku:D postupem casu mi hrala jen jedna strana pac jsem byl liny se na to mrknout:svacinka bude vedet byl to jeho zesik:D